Mire tanít téged a tükör törvénye?

Mindenki – kivétel nélkül – akivel találkozol azért jelenik meg az életedben, hogy meglásd magad benne… 


Te mit teszel? Tanulsz, vagy inkább behunyod a szemed?



1. Minden, ami másokban dühössé tesz, zavar, (“én jobban csinálnám”, megváltoztatnám stb.) az ÖNMAGAMBAN VAN. Minden tehát, amit én kritizálok a másikban, ami ellen harcolok, az bennem van.

2. Mindaz, amit egy másik személy kritizál bennem, harcol ellene, meg akar változtatni – amennyiben ez engem sért, bánt, érint stb. – az NINCS FELDOLGOZVA BENNEM, NINCS MEGOLDVA BENNEM. Ilyenkor az EGO sérül, mert az EGO-m erős.


3. Mindaz, amit egy másik személy kritizál bennem, harcol ellene, meg akar változtatni – azonban ez engem nem sért, bánt, érint stb. – akkor az az Ő PROBLÉMÁJA, FELDOLGOZATLANSÁGA, tökéletlensége, melyet kivetít rám, mert önmaga nem tud, nem mer szembenézni vele.


4. Minden, amit én a másikban szeretek, MAGAMBAN VAN MEG, magamban szeretem, mert felismerem magam a másik személyében, mivel az egylényegűségünk mutatkozik meg.





Mit tanítanak nekünk a Tükör Törvényei?


“Az életért vállalt teljes felelősség azt jelenti, hogy az életedben minden – csupán mert az életedben jelen van – a te felelősséged. Tulajdonképpen a jelenlegi világod, az egész Világ a te teremtményed.

Amennyiben felvállalod a felelősséget az életedért, azaz mindenért amit látsz, hallasz, ízlelsz, érintesz vagy bárhogyan megtapasztalsz – az a te felelősséged, mivel jelen van az életedben. Ez azt jelenti, hogy bármit, amit tapasztalsz és esetleg nem tetszik – orvosolhatsz. Minden "csak" egy szokás... 

Ha felismered és tudatosítod magadban, ha nem, a napi viselkedésed a beléd rögzült szokások határozzák meg. Ezeket mind automatikusan, tudattalanul hajtod végre nap, mint nap pontosan ugyanúgy, újra és újra. A súlyos az, hogy a naponta meghozott döntéseid, cselekedeteid 40-45%-a tudattalanul történik, azok rögzült szokások és ezek eredményei jelennek meg az életedben mint életkörülmények, élethelyzetek.... Ha nem tetszik neked, változtasd meg!

Rajtad áll, tied a felelősség is jelenlegi helyzeted kialakulásáért ám a hatalom is a te kezedben van, hogy ezt bármikor megváltoztasd!

Ezek a dolgok, melyekben most vagy, nem léteznek a szó szoros értelmében, csupán a te belső kivetítéseid. A probléma nem velük van, hanem veled, és ahhoz, hogy megváltozzanak, magadat kell megváltoztatnod (gondolataidat, hozzáállásodat, melynek következménye, hogy másként cselekszel és a más cselekedet más eredményt fog produkálni)!

Ha javítani akarsz az életeden, meg kell gyógyítani azt. Ha meg szeretnél valakit gyógyítani, saját magad gyógyításával tudsz segíteni rajta.

Szeretni önmagunkat a legerősebb módja saját fejlődésünknek, és ahogy mi fejlődünk, úgy javul a világunk is.”


(Dr. I. H. Len)

gyogyitoharcos

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hiteles kapcsolatban önmagammal és másokkal

A tobozmirigy aktiválása fizikai és spirituális módszerekkel