Frekvenciák



Az ősi eredetű meghatározott frekvenciáknak gyógyító erőt tulajdonítanak. Rendkívüli hatásuk érezhető a hitrendszeri blokkjaink oldásánál, belső fejlődésünkben való elakadásoknál, csakrák tisztításánál, tanulási, párkapcsolati problémáknál, s még számos egyéb életterületen. Rendszeresen ellazulva az alábbi zenékkel, érezhetően derűsebbé válnak napjaink.
Hallgatásuk naponta ajánlatos ellazult állapotban – különösen jó, ha elalvás előtt vagy közvetlenül ébredés után tudtok időt szakítani rá. (Amennyiben kíváncsi vagy, mi mindenre használhatóak és hogyan, írj emailt, hogy tájékoztathassalak a tanfolyamok időpontjairól.)
Fülhallgatóval hallgasd a megfelelő minőség elérése érdekében!
A frekvenciák hatását erősítendő, az eredeti által megadott méretek, szögek alapján készíttettük azt a piramist, ami stúdiónkban felállítva nem csupán a hely, a benne elhelyezett kristályok vagy ivóvíz rezgését emeli, hanem benne ellazulva, az energetikai blokkok is gyorsan, hatékonyan oldhatók, illetve azt tapasztaltuk, hogy elősegíti bármilyen fizikai probléma gyógyulását, megszűnését.
Különleges ‘mellékhatása’ a sejtek megújulása, vagyis a test fiatalabbá, feszesebbé válása. : ) (ennek érdekében ‘edzéstervet’, frekvenciákkal, kristályokkal kiegészítve személyesre formált programot állítunk össze)
Természetesen, kiválóan alkalmas meditációra, nehéz nap utáni ellazulásra, feltöltődésre is. -> tovább… PIRAMIS ENERGIA

Megszabadulás a félelmektől, bűntudattól:


Váratlan helyzetek kezelése, változások elősegítése, ‘beragadt’ élethelyzetek előmozdítása:


Szeretet, sejtgyógyítás, teremtés, csodák:


Párkapcsolatok, emberi kapcsolatok, a két agyfélteke összehangolása, tanulás segítése:  



Az intuíció felébresztése, működtetése:



Spirituális eredetünk, rendeltetésünk, feltétel nélküli szeretet:



Miközben ellazult állapotban hallgatod, érezd, ahogy minden sejted feltöltődik fénnyel.Stresszoldó, gyógyító, sejtmegújító hatása van:



Forrás: Tóth Eszter

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hiteles kapcsolatban önmagammal és másokkal