Kreatív meditációs foglalkozás


Selyemfestés - mandalafestés

Időpontja: 2018.január 21.

10-15 óra


Az alkotó foglakozás a stresszoldás, a belső feszültség megszüntetése, a relaxálás, a kreatív meditáció egyik legélvezetesebb és nagyon hatékony fajtája.  Miközben valódi éned kifejezésre juttatod az alkotás öröme által felszabadulnak belső gátjaid, a benned lévő szorongás feloldódik. 

A selyemfestő csoport elsődleges célja az, hogy megismerkedj az örömteli alkotással, mint az egyik legkreatívabb, lazító meditációs technikával.


A festés, vagy bármilyen kreatív alkotás kiváló eszköze a valódi jelenlét megtapasztalásának. A belső csend óhatatlanul kibontakozik benned, mivel figyelmedet a most-ra irányítod, nem a múltban kószál az elméd, és nem is a jövőbe mereng. Minden pillanatban az adott mozdulatnak szenteled figyelmed, mely által tested ellazul, relaxált állapotba kerülsz, elméd kikapcsol, a mindennapos zakatolás megszűnik... és szervezetedben boldogsághormon szabadul fel.

Ha alkotásod tárgya egy mandala, még hatékonyabb a lelki fejlődésed. A mandala ősi szimbólum, jelentése kör, középpont. Megnyilvánítja az univerzum egységét, önmagad egységét, saját középpontodat és az univerzumban önmagadat. A mandala sajátos rendje, és a kör szimbolikája, mélyen hat tudatra és szellemre egyaránt. A mandalának bizonyos „kisugárzása” rezgése van. Mandalád kibontakozásával párhuzamosan alakul ki belső rended is. Belső feszültséged folyamatosan enyhül, „kifested” magadból.

Alkotásod, végeredménye tükrözi jelenlegi belső világodat, igazi és valóságos szépségedet. Kiváló terápiás hatása van az önbizalom és önértékelés terén, bármikor ránézel művedre később, megerősítést kapsz saját belső csodádról. Megemlíteném a színterápiás hatását is, hiszen a használt színeket, teljesen intuitív módon választod ki, melyek már munka közben hatnak rád. Felettes Éned pontosan tudja, mi kell neked, figyelj rá…

Első alkalommal 50x50 cm-es keretre feszítjük föl a selymet és bevezetlek a selyemfestés, kontúrozás rejtelmeibe. Közben beszélgetünk, meditálunk, észrevétlenül és játékosan dolgozunk saját megoldandó feladatainkon. Miközben ismerkedsz az anyaggal és a különböző technikákkal, a színek és a formák világával, elkezded használni a jobb agyféltekédet, és mellékhatásként kreatívabbá, kifejezőbbé, örömtelibbé, felszabadultabbá válik életed. A közös foglalkozás végeztével hazaviheted az általad elkészített gyönyörűséges képet.


A kurzus részvételi díja: 7000.-Ft  (A díjat ÁFA nem terheli!)

Az összeg tartalmazza az interaktív foglalkozást, a meditációt és a kreatív saját munka során felhasznált anyagokat. Jelentkezéskor a részvételi díjból 3.500 Ft foglalót  kérünk befizetni, mellyel a helyed foglalod le a kurzusra, a fennmaradó összeg a kurzus napján fizetendő!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.