A depresszió elleni gyógyító testtartás

A rúna - jóga minden más eljárásnál alkalmasabb fájdalomcsillapításra, elsősegélynyújtásra, a betegségek megelőzésére, a testi - lelki összhang megteremtésére, a feszültség oldására, a jó közérzet fokozására. Ajánlom figyelmükbe!




A depresszió elleni gyógyító testtartás

Okai: Sikertelenség, impotencia, lelki megrázkódtatás (katasztrófa átélése, egy közeli rokon halála, stb.), érzelmi veszteség okozta nyomott hangulat, lehangoltság, búskomorság, stressz, válthatja ki.

Egyéb lelki okai: boldogtalanság, jelen életbeli kiegyenlítetlen lelki szerződések, jelen életbeli érzelmi veszteségek, serdülőkori problémák, szociális szorongásos zavarok, tudatalatti csalódottság, elfojtott félelem a tévedéstől, családi kirekesztettség miatti gátlás, szeméremsértés miatti szenvedés, elfojtott félelem a szűkölködéstől.



Az öngyógyító erő aktiválásának menete:
Vegye fel a képen látható testtartást délnyugat felé fordulva! Lélegezzen be mindkét orrlyukán keresztül, majd ki a száján át a gátba, majd a talpakba (gátzáras légzés)! 4 ki-és belégzést végezzen!

Majd a belégzés előtti szünetben irányítsa figyelmét az érzésközpontjára! Lélegezzen be gondolatmentesen! Kilégzésével tisztítsa meg az érzésközpontját az ott lerakódó, energiatorlaszt okozó, lelki és mentális mérgektől. Gondolatban mondja a következőket: Távozzon a levegővel az összes negatív energetikai lenyomat az érzésközpontomból! A 4 ki- és belégzés után töltse fel pránával ezt a területet! A belégzés előtti szünetben gondolja a következőt: Áradjon az Elhaz rúna gyógyító energiája az érzésközpontomba, és gyógyítsa meg azt!

Most hangolja be a rúnát. Rezegtesse hangosan a nevét egymás után 3-szor: eeelllhaaazzz; 
A mantrázás előtt üresítse ki a tudatát, majd mondja hangosan a következőket: Áradjon az uz az iz ez oz mantra ereje az érzésközpontomba, és gyógyítsa meg azt! Az uz az iz ez oz mantrát rezegtesse úgy, hogy a mantra egyes szótagjait azonos időtartamig tartsa ki: uuzz aazz iizz eezz oozz. Egymást követően 4-szer zengesse! 


Késmárki László: Gyógyító testtartások Rúna-jóga Ankh Kiadó 2012.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hiteles kapcsolatban önmagammal és másokkal

A tobozmirigy aktiválása fizikai és spirituális módszerekkel