Elindult a fénytestek felvétele



Márciustól kezdve az emberi testek sejtjeinek fényfelvevő képességén dolgoztunk. indez annyit jelent, hogy a sejtek a meglévő "fénytároló" szekvenciák mellé plusz tárolókat kaptak Grálkehely és Sacra Korona formájában, melyek a tórikus rendszer két alapmintázata.



Grál kehely - Ősi Dns minták kódjainak fogadóhelye, melyek épp ezekben a pillanatokban játszanak nagy szerepet. A teljes test egy " Fény tunningot" kap. A Fény ezekben a tartókban tárolódik.

Sacra Corona - mint az Ősfény, az igazság Fényének megtartója.

Elindultak a kitelepítések a Földről. Éjszakánként már minden lélek, kinek gondolatai és ezáltal Fénytest felvétele megtörtént vagy éppen történik más bolygókon ismerkedik Új Hazájával.
A Fénytestet éppen felvevő testekben a Lélek szédül, hányingere lehet. Ilyenkor a legjobb amit tehetsz, hogy átalszod. Eddig három napnál tovább senkinél sem tartott.

Az utóbbi két hétben sokan lettek visszavonva a teremtésből egy hirtelen halállal baleset vagy önkezű cselekedetek által. Az önkezűség most nem úgy értékelődik, mint eddig, mert a teremtéssel és a végső Teremtő beleegyezésével történik. Ezek a testek már nem kompatibilisek az új fénnyel, ezért kivonásra kerülnek, kerültek.

A Hit Ereje határozza meg, ettől kezdve mi lesz a Te I G A Z S Á G O D és VALÓSÁGOD.
Gondolataid és hited most létfontosságúak. Ezektől függ, a Teremtés ezen a szinten együtt működik e Veled és Benne Fény formájában. Épp a hetedik dimenziós Erő kerül beépítésre a testekben mely 47,2 Hrz.

Vannak kik épp most találják meg az ikerlángjukat. Van aki azt hiszi nem találta meg, de közben már lélekszinten össze is olvadt Vele. EZEK A SZEMÉLYEK EGY MÉLY LELKI BÉKÉT ÉS KIEGYENSÚLYOZOTTSÁGOT ÉLNEK MEG. Ebben a 25.92o éves ciklusban a Teremtés a kor végén két ütemben küldött le olyan lelkeket, kik már az ikerlángjukkal érkezte a Földi világba.

Az első ütem a 8o-as évek, amikor az indigó gyermekek jöttek közénk.
Az Ő aurájuk épp ezért speciálisan egyöntetű indigókék, mert együtt vannak a Teremtő párjukkal és ez által kiegyensúlyozódat egy Istenanyai minőségű burokkal.

Ezek a gyermekek, kik azóta már felnőtté cseperedtek ezért nem mozdulnak a párkapcsolat irányában. Teljes egyensúlyban várakoznak a fináléra.

A 9o-es évek is tartogatott csodákat kristálygyermekek formájában. Ezek a gyermekek egytől egyig már világosodtak meg földi testben, azért "szivárványos" az aurájuk. Olyan mint egy csiszolt kristály, melyen a spektrum összes színe megcsillan.

Gondoljatok csak a Pálosokra, kik az Égi "Menyegzőt" , a megvilágosodást követő Mennyekbe vétetést megelőző aurát nevezték szivárványtestnek.

Ezen energetikai rendszer egy továbbfejlesztett változatával érkeztek a kristálygyermekek.
A legújabb ember aurája a harmadik változat a szivárvány és kristály után. A szívből kiinduló tórusz (prózaian talán az autóbelsőhöz hasonlatos leginkább) elkezd először jobbra, majd balra pörögni. Így lép üzembe.

Ezen művelet után készen áll a T E R E M É S R E .
Ekkor a hét vagy több meglévő csakra (energiacsokor) összeolvad és egy kristályos gyémánt burkot alkot, mely valójában tórusz.

A tórusz felülete mint rombusz alakú csiszolatokból áll.

A tórusz közepe a Teremtés színhelye.

Szívszeretet által itt teremtünk mindent, gondolataink alapján hitünk szerint.
Először legyetek óvatosak majd nagyok a Teremrésben.
istengyermek..hu

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hiteles kapcsolatban önmagammal és másokkal

A tobozmirigy aktiválása fizikai és spirituális módszerekkel