Ha irányítani akarod...




"Ha irányítani akarod a körülményeket, a körülötted élő emberek életét, hogy neked jobb legyen; ha el akarod venni bárkitől is a szabad döntés jogát akár nyíltan vagy rejtett módon - azért mindig a saját szabadságoddal fizetsz. A Vonzás Törvénye ugyanis így működik. 

Ha Te irányítani akarod mások életét, akkor ezt a rezgést bocsátod ki, tehát óhatatlanul megjelenik valaki a Te életedben is, aki irányítani próbál. Lehet ez egy személy, egy körülmény, a hatalom, a pénz. Vésd jól az eszedbe, hogy nem áll módodban a körülményeket és az emberek válaszreakcióit irányítani. 

Az egyetlen dolog ami felett teljes hatalmad van, az a saját rezgéskibocsátásod. A Vonzás Törvénye pedig erre a rezgésre válaszol. Ekkor már olyan embereket helyez tapasztalatod körébe, akik tényleg Veled akarnak lenni, önszántukból, szabadon. Képzeld csak el mekkora ajándék az, amikor tudod, hogy valaki azért van Veled, mert ő így döntött, nem pedig azért, mert valahogy elérted erővel, kényszerítéssel, fenyegetéssel, manipulációval, hogy Veled legyen.

 Ha tényleg meg akarod érezni milyen a Valódi Szabadság, akkor hagyd meg az embereknek, a világnak, hogy szabadon döntsenek mindenben. Akár abban is, hogyan bánjanak Veled. De azt is tudd, hogy csak olyan dolog jelenik meg az életedben, ami aktív a rezgéseidben. Tehát ha változtatni akarsz valamit, akkor a rezgésedből kell eltüntetned a dolgot azzal, hogy arra figyelsz amit akarsz és ezt erős érzelmekkel átitatod." 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hiteles kapcsolatban önmagammal és másokkal

A tobozmirigy aktiválása fizikai és spirituális módszerekkel