James Redfield - Mennyei Próféciák

A Tizenkettedik Felismerés és a hozzá kapcsolódó Összefüggés akkor mutatkozik meg, amikor eléggé meg tudjuk nyitni tudatunkat, hogy érzékeljük Isten jelenlétét az adott pillanatban, ahol mindig is várt ránk. Minden hagyomány úgy tartja, hogy Isten a valódi Jelenlét, de ezt csak a legezoterikusabb vallásos tanításokban hangsúlyozták és ezek gondolták valójában, hogy ez lehetséges. Fogadd el és méltányold a Jelenlétet, és a kapcsolat erősebbé válik. Ez fogja összekapcsolni végső sablonos következtetésünket mindazokkal a világon, akik érzékelik ezt. A próféciák ugyanazt a dolgot írják le, mert mindegyik az egyetlen Isteni Forrásból ered. Csak egy Teremtő van és csak egy Boldogság: amelyet akkor élhetünk át, ha egy minden korábbinál magasabb szintű Kapcsolatot és Tudatosságot érünk el. Már érezzük Isten visszatérését. Ez egy „Jelenlét", amit érezhetünk magunkban. Isten Jelenléte érinthető, tapintható valóság. Ez az a visszatérés, amit a próféciák mindvégig magyaráztak, ez a végső Egyesülés. 
A Dokumentum azt mondja, hogy a Tizenkettedik Összefüggés lendületbe hozza agyunkban a beizzított csatornákat. Az összes Összefüggést egységbe rendezi.




Gondolj arra, milyen érzést vált ki belőled a Jelenlét. Nincs nehézséged azzal, hogy számítasz a Szinkronicitásra, illetve annak fenntartásával; vagy az őszinteséggel, hogy igazat mondj és elfogadd az igazságot másoktól, ahogy kiépítettük új spirituális világnézetünk részleteit. Nincs több manipulálás és karmikus válaszcsapás. Egységben akarunk maradni és tudatosnak, ami olyan képességeket eredményez számunkra, mint az előérzet, amely oltalmat nyújt számunkra, felsőbb útmutatás, magasabb Agapé-szintű emberi kapcsolatok, nyitottság és érzékenység a teljes érzékelésre, és természetesen a Túlvilágiaktól jövő összes üzenet.






Ha elegen maradunk az Egységben és a Jelenlétben, akkor a terv tudatossá válhat az emberi kultúrában. Ezzel a tudással, egy felvilágosodott központi áramlat emelkedik ki a politikában. Az udvariasság és a báj visszatérhet az emberi kultúrába. Minden kormányzat és az emberi erőfeszítések az élet minden területéről a becsületesség, illetve tisztesség állapota felé mozdulnak el.

Az Egyességek fokozatosan az Egyetlen Jelenlét elismerésének irányába mozdítanak el minden hagyományt, elismerve és megengedve a vallások közötti különbségeket, hogy azok kevésbé legyenek megosztottak. A megbékélés egy forradalmian új egységet teremt, ahogy mindannyian a lehetséges megtapasztalásra összpontosítunk. 

A számok, a mennyiség a minden. Attól függ, hány ember alkotja és tartja fenn az Egységet. Mindössze száznegyvennégyezer ember szövetsége átalakítja a világot, és elkezdődik egy új világ megteremtése, egy ideális világé, amelyet a próféciák megjósoltak. 
Az éledő Tizenkettedik Felismerés semmi esetre sem csak egy elmélet. Ez a létezés egy új szintje, melyet bárki, bármely kultúrában és vallásban felfedezhet és élhet. Ha figyelünk a Jelenlétre és éberek maradunk, a Szolgálathoz – és a világ jobb hellyé tételéhez – szükséges eszközök mindig a rendelkezésünkre állnak.



Az egyetlen igazi nehézség, hogy fenntartsuk ezt a tudatosságot mindannyiunk számára a régi, materialista világnézet alattomos hatása. Ez még mindig körülvesz bennünket, suttog a fülünkbe, azt mormolva, hogy a világ meg nem bocsátó, az élet nehéz, és egyfajta ezoterikus, tiszta szándékú élet lehetetlen. Ez természetesen igaz, ha úgy gondolkodunk magunkról, hogy egyedül vagyunk egy értelmetlen világban. A tény az, hogy nem vagyunk egyedül.

Egységben lehetünk és maradhatunk, bebizonyíthatjuk magunknak, hogy az Univerzum, amelyben élünk, tömören fogalmazva, egy Álomgép, ami arra vár, hogy beindítsuk!

Ha érzékeled a bekövetkező események igazságát, és hiszed hogy az emberek képesek megváltoztatni a világot, akkor cselekedj!


Forrás :  www.mindegy.org

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hiteles kapcsolatban önmagammal és másokkal

A tobozmirigy aktiválása fizikai és spirituális módszerekkel