Október 01. kedd – Önzetlenül adni –

 
A mai napon folytatódik, akár erősödhet is a múlttal való szembesülés folyamata, ideje jön a mélyebb, tisztázó beszélgetéseknek, és a szeretet önzetlen, elvárások nélküli árasztásának.
Álmaink energikusak és aktívak lehetnek, a Hold és a Mars egyesülése alatt. Üzeneteik segítenek tisztábban látni a múltat, tanulni belőle, és kitörni a régi keretek közül. Az érzelmi kapcsolatok megértéséhez is hozzájárulnak álmaink, angyali üzeneteket közvetítve. Saját belsőnket rendezgetni, magasabb szintek felé törekedni segítenek most az angyalok. Álmainkban megjelenő akaratunkat és szenvedélyességünket önmagunk legyőzésére fordíthatjuk.
A Hold a mai napon az Oroszlán jegyében jár, az Oroszlán csillagkép feje alatt. Az Oroszlán a Napúton visszafelé fordul, feje pedig ráhajlik, mintha egyenesen azt nézné, hogyan is végzi cselekvéseit. Az itt járó érzékeny Hold és a nyitott, bátor Mars is támogatja most a lélekben megszülető felismeréseket.
A Hold 19 és 20 óra között a rendrakás és aratás jegyébe, a Szűzbe lép. Energikussága így enyhül, és már a hétköznapi, aprólékos, javító, rendező munkákra irányul. Most észrevesszük, érzékeljük, hol és mit érdemes rendbetenni. Ekkortájt éri el az Oroszlán szívét, a Regulust is, a feltételek nélküli, sugárzó szeretet csillagát, így az esti órákban megnyílnak a szívek, és a szeretet erőteljes áramlása tapasztalható. Tartsuk szem előtt, hogy az igaz szeretet elvárások és feltételek nélküli, tiszta és önzetlen! Nem válogat és nem tesz különbséget.
A Merkúr és a Neptunusz a késő esti órákban éri el egzakt kapcsolódását, egy racionalizáló, teremtő energiában. Most az igazán mély beszélgetések, levelezések, megértések ideje van. Érzékenyek lehetünk, és mélyen érinthetnek bizonyos élmények, kimondott, vagy leírt szavak – mégis, e fényszög fontos tanítása az önzetlenség és önlegyőzés! Most vegyük komolyan ezt, és le az egóval! A Neptunusz a Vízöntő kiömlő vize alatt, a megváltás, a megtisztulás, az oldódás élményét hozza, ha engedünk.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hiteles kapcsolatban önmagammal és másokkal

A tobozmirigy aktiválása fizikai és spirituális módszerekkel