10 jel, hogy rátaláltál a valódi elhivatottságodra


Honnan tudod, hogy megtaláltad az elhivatottságodat? Mint orvos, akit fiatalon hívott a gyógyászat, de aztán a rendszer kiábrándulttá tett, megkérdőjeleztem az elhivatottságomat, és sokszor feltettem magamnak ezt a kérdést. Ez egy hosszú, furcsa út, először elhagyva az orvoslást, aztán úgy éreztem, hogy visszahív, majd újra elhagytam, csak hogy megtaláljam a szerepem a gyógyításban a hibás egészségügyi rendszeren belül mint író, előadó, forradalmár és orvostanár. Az út során megtanultam néhány dolgot arról, hogy honnan lehet tudni, hogy a helyes úton járunk.


1. Rájössz, hogy már születésed pillanatától az elhivatottságodra készülsz

Még a nehéz dolgok, a csalódások, a megbánások és az elfuserált dolgok is mind arra készítenek fel, amire most érzel elhivatottságot. Majd rájössz, hogy a válás, a csőd, a szeretted halála, a kudarc, az elutasítás csak egy iskola volt, megtanítva lelkednek azokat a leckéket, melyeket meg kellett tanulnia azért, hogy aki most vagy, elhivatott legyen.

2. Misztikus dolgok kezdenek történni

Csábító gondolat lehet véletlen egybeeséseknek nevezned őket, csakhogy túl tökéletesek, túl pontosak abból a szempontból, hogy mire van szükséged az adott pillanatban, túlságosan hasonlítanak a csodára, minthogy baleseteknek nevezhetnéd a történéseket. A szinkronicitások egyfajta csodálat érzésével töltenek el, mert pozitív bizonyságai annak, hogy vezetnek, és nem vagy egyedül, hogy valaki hegyeket mozgat meg azért, hogy a küldetésed sikeres legyen.

3. Amikor kiszállsz, természetesen kapsz egy új irányt

Az ajtók, melyeken át szerettél volna menni, be fognak csapódni. Ha rossz irányt veszel az úton, az utad tele lesz szögesdróttal és mustárgázzal, sárkányokkal és éles késekkel. Célzásokat fogsz kapni, hogy rossz irányt vettél a sorsod szempontjából, melyről le kell kormányoznod magad, amikor már az utazásod egy könyörtelen harccá válik. Az üzlet meg fog bukni. A pénz el fog fogyni. A mentor, aki évek óta biztosítja a varázslatos ajándékokat, nem fog követni a rossz úton. Az emberek nem fognak jelentkezni. Át fognak irányítani éppoly mágikus módon, ahogy első helyen a hivatásod felé kormányoztak.

4. Még az akadályok ellenére is könnyedén leszel vezetve

Azon kapod magad, hogy egy sűrű akadályokkal tűzdelt erdőn mész keresztül, és nehéz megmondani, hogy csak az elkötelezettséged van tesztelés alatt, vagy letértél? Az akadályok részei lehetnek a növekedési folyamatnak, a belső hős kiművelésének, szükséges részeként az utazásodnak. De lehetnek annak jelei is, hogy rossz irányba indultál. Honnan tudható a különbség? Az útjelző tábla, amiben megbízhatsz, a könnyebbség irányát jelentheti. Ha a kihívások csak nőnek, a dolgok egyre rosszabbak, egyik kemény harc követi a másikat, akkor valószínűleg elcsábultál a valódi elhivatottságodtól, és az univerzum csak arra vár türelmesen, malmozva Isteni hüvelykujjával, mivel szabad akaratod van, de sohasem adja fel a hitet, hogy megtalálod a visszavezető utat, mely elvezet a saját szent grálodhoz. Amikor visszatérsz az útra, a dolgok újra áramlani kezdenek.

5. Csodálatos mentorok jelennek meg pont jókor

Éppen akkor, amikor a leginkább szükséged van rá, megjelennek a megfelelő emberek, csakis azokkal az eszközökkel, melyek támogatnak téged az utadon, szinte misztikus módon.

6. Az egészséged várhatóan javulni fog

Egy furcsa de örvendetes mellékhatása az elhivatottságod keresésének, hogy az egészséged minden valószínűség szerint javulni kezd. Észre fogod venni, hogy kevesebbet sóvárogsz egészségtelen ételek után, több energiád lesz a tested működésére, a fájdalmak, melyek korábban gyötörtek eltűnnek, kevésbé érzed magad fáradtnak, és a krónikus betegségek, melyekkel küzdesz, javulni kezdenek.

Vegyük például Andy Mackie-t. 59 éves korára Andy Mackie kilenc szívműtéten esett át, és tizenötféle gyógyszert kapott, hogy megpróbálják életben tartani, de a gyógyszerektől borzalmasan érezte magát, így egy nap azt mondta az orvosainak, hogy állítsák le a gyógyszerezését. Azt válaszolták neki, ha megteszik, egy éven belül meg fog halni, így Andy úgy döntött, ha már úgyis haldoklik, akkor azt csinálja, amit mindig is szeretett volna. Így hát vette azt a pénzt, amit gyógyszerekre költött volna, vásárolt 300 harmonikát, és gyerekeknek adta komplett harmonika leckével együtt. A következő hónapban még mindig életben volt, ezért vásárolt még 300 harmonikát. Tizenhárom év és 20 ezer harmonika után végül Andy Mackie elhunyt.

7. Előfordulhat, hogy a pénz akkor kezd el áramlani, amikor készen állsz rá, hogy bedobd a törölközőt

Nem állítom, hogy nem fogod megszüntetni az adósságodat, vagy nézni az üres bankszámládat, amikor már csődbe jutottál. De ha a helyes úton jársz, akkor nem zárod le az életet az autópálya feljárónál, ami a házad közelében van, és előfordulhat, hogy úgy tűnik, mintha a pénz szinte varázsütésre jelenne meg, ha már egyszer valóban az életed céljának holtpontjában vagy.

8. Furcsán nyugodtnak érezheted magad még akkor is, ha minden okod megvan rá, hogy ideges légy

Mindenki körülötted valószínűleg úgy fogja gondolni, hogy őrült vagy. Egy részed egyet fog velük érteni. De egy bölcs belső tudás, mely részedet én a belső őrlángnak hívom, majd annyira vigasztalni fog azon ténynél fogva, hogy a célodhoz vezető úton jársz, hogy szokatlanul nyugodtnak érezheted magad, miközben a racionális elméd teljesen mást mond.

A lelkünk arra vágyik, hogy kifejezhesse azt, aminek kifejezésére itt vagyunk a Földön, és amikor végre összhangba kerülünk az elhivatottságunkkal, akkor a lelkünk boldog táncot jár. Ez megjelenhet, amikor minden más darabjaira esik az életedben, de akkor benned lesz ez a békeérzés, hatalmas megkönnyebbülés, hogy legalább végre tudod, hogy mire vagy elhivatott.

9. Az univerzum eléd gördíti a vörös szőnyeget

Amikor arra vagy elhivatott, amire minden lény legnagyobb jóléte szempontjából van szükség, az univerzum nekifeszül, hogy mindent felkínáljon neked ezüsttálcán, amire csak szükséged van. Egy szövegíró önként jelentkezhet segíteni neked, amikor arra gondolsz, hogy készíteni kellene egy értékesítő oldalt. Valaki egy nyomtatót ajándékozhat, amikor egy szórólapot szeretnél kinyomtatni. Támogatva, és annyira szerencsésnek érezheted magad, hogy tudni fogod, rajta vagy az úton, még akkor is, ha nem egészen világos, hogy mit is csinálsz ezen a vágányon.

10. Az emberek meg fognak találni

Kevesen tudják egyedül beteljesíteni az elhivatottságukat. Legtöbbünknek kell egy társaság, hogy felemeljen bennünket, amikor bátor, ijesztő, vagy a világot megváltoztató dolgokat teszünk. De ne aggódj! Amikor igazán rajta vagy a célon, az emberek meg fognak találni, ha elég bátor vagy ahhoz, hogy kiszolgáltatott légy az elhivatottságodnak.

Ismerősnek hangzik ezek közül bármelyik?

Megtaláltad már az elhivatottságodat? Vagy még mindig keresed? Ha már megtaláltad, IGEN! A világnak szüksége van rád! Bízz az utadban, bárhol is vagy!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hiteles kapcsolatban önmagammal és másokkal

Frekvenciák