2013. 41. hét - október 07-13. –


Ezen a héten a Vénusz már a Nyilas tüzes jegyében halad tovább, folyamatos, kis lépésekben közelít a Tejút teremtő, lüktető középpontja felé. Az érzelmek fokozódnak, erősödnek, növekednek. Csütörtökön várható egy érzelmi folyamat csúcspontja, amely érzelmi indíttatású, és a lelkünk, tudatunk mélyének megtisztítása válhat valóra általa. Ne hajoljunk el a megélések útjából, még ha fáj is, ha kellemetlen is számunkra, mert nagyobb eredményt érhetünk el, ha felszínre hozzuk, ami a mélységeinkben rejlik! Érdemes szembenézni és látni, hol csapjuk be önmagunkat, és hogyan javíthatunk a helyzeten. Elengedésről, egó nélküli, önzetlen, áldozatos kapcsolódásról sokat tanulhatunk e napokban.

Művészi tehetség működtetésének, meditációnak is kedvez ez a hét. A Nap a Szűz csillagképben, a jövőbe lépő résznél halad, cselekvéseink egy szebb jövő érdekében, vagy a jövő rendezéséért történhetnek. A Merkúr kedden már elhagyja az Angyal csillagait, és e tiszta erőkkel töltekezve a Mérleg fel veszi az irányt, ahova szombaton érkezik meg. Addig is, egy kis szünetet tart a karmikus körforgásban - ilyenkor az alatta ragyogó, ösztönvilágunkat jelképező Hydra, és még mélyebben, a Kentaur ereje tisztábban érvényesül.

Érdemes e napokban a felszín alá tekinteni, lelkünk mélyét vizsgálni, és a történések mélyebb üzeneteit értelmezgetni. Tartsuk szem előtt: minden csak addig tud fájni, amíg a tudatlanság állapotában vagyunk. Ha megtudjuk a történések hátterét, örömmel nyugtázhatjuk: minden éppen úgy történik, ahogyan történnie kell. Érzéseinket az határozza meg, hogyan gondolkodunk dolgokról és milyen véleményt alkotunk - lehet, hogy ezek nem is a saját véleményeink?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hiteles kapcsolatban önmagammal és másokkal

A tobozmirigy aktiválása fizikai és spirituális módszerekkel