8 módszer a Föld frekvenciájához történő kapcsolódásra és a leföldelésre


"A teljes biológiai rendszerünk, az agy és a Föld maga ugyanazon a frekvencián működik." - Nikola Tesla

A leföldelés kifejezés a Földhöz kapcsolódást jelenti, és az egyik olyan dolog, mely átível számos különböző kultúrán, hagyományon és spirituális gyakorlaton. Miközben ez együtt jár az egyensúly, a kapcsolódás, az összpontosultság, az elmerülés és az áramlás érzésével, nézzük meg a nagyobb hatásait, hogy mi is történik minden alkalommal, amikor kimegyünk a természetbe és kikapcsolódunk.

Bolygónk minden faját a Föld és a kozmosz erőinek jelenléte alakítja, és mint ilyen, ez a kapcsolat mélyen elválaszthatatlan a jólét állapotának fenntartásához. A Föld szerves és szervetlen rendszerként folyamatosan a nagyon rendezett és összefüggő elektromágneses mezejében fürdet minden életet a bolygón. Egy szervezet természetes hajlama, hogy összekapcsolódik a Föld energiamezőjével, és egy kölcsönös együttműködés és összhang alakul ki a külső környezettel, megtalálva hiánypótló szerepét és helyét a rendszerben.

Amit meg kell értenünk, hogy minden rendszer annak elérésére törekszik, hogy visszatérjen egy tökéletes összhangba, vagy fenntartsa azt. Minden egyes pillanatban, akkor is, ha valaki tudatában van vagy sem, részt veszünk egy állandó folyamatban az univerzumunkon belül, kapcsolódunk mások energiamezőjéhez, és valamiféle egyensúlyt találunk ebben a térben. Ez történik mindenhol az élettel az ökoszisztémán belül, amikor leülsz a kedvenc foteledbe és nézed a televíziót, amikor játszol az állatokkal, vagy amikor köszönsz a szomszédodnak. Folyamatos kölcsönhatásban vagyunk a körülöttünk lévő energiamezőkkel, különböző mértékben és különféle következményekkel.

Minél inkább szervezettek és következetesek ezek a mezők, annál hatékonyabban és eredményesebben vihető át energia mind ösztönözni, mind fokozni a kevésbé szervezett rendszereket. Rendkívül fontos minden élet számára a bolygón a Föld mezőjének alsó tartománya a 7,8 Hertz, más néven a Schumann-rezonancia.

Ez a természetes ritmus az emberi szervezetben több helyen megtalálható, és velejárója a leghatékonyabb, fenntartható és egységes állapotnak. Az emberi testüreg 7,8 Hertzen rezonál. Az Alfa és Théta agyhullámaink a 7,8 Hertz frekvenciával határosak. Ezek az agyhullámok az intuícióhoz, inspirációhoz, meditációhoz, relaxációhoz és a nyugalomhoz kapcsolódnak.

Így a Föld rezonál a biológiai rendszerünkkel, mely eljuttat bennünket a nagyobb összhang állapotába. Növeli a mentális, érzelmi és fizikai jólétünket. Amikor a szervezet leföldelt, hatékonyabban és harmonikusabban működik, és annál inkább szabadon hozzáférhet a Földstabilizáló elektromágneses energiájához, hogy növelje életerejét, egészségét és jólétét, hogy egy hosszabb élettartamot élvezhessen.

Ez az ősi tudás, mely széles körben kifejeződik a különböző kultúrákban, hagyományokban és spirituális gyakorlatokban, és mindezt a Földdel való kapcsolatunkból meríti. Ezek után fontos tudatában lennünk, hogy az uralkodó nyugati paradigma a világon ebben a pillanatban nagyrészt arra van beállítva, hogy elidegenítse az embereket, és gátolja ezt a fajta kapcsolatot a Földdel.




A gazdasági rendszer úgy van testre szabva, hogy az embereket az információszerzés állapotában tartsa, nagy beton és fém épületekben, elválasztva bennünket a Földtől. Körülvesszük magunkat gépekkel és technológiákkal, melyek folyamatosan elektromágneses sugárzással bombáznak bennünket, lásd telefonok, számítógépek, televíziók, stb. Műanyag vagy gumi lábbeliket adnak el nekünk, hogy azokat húzzuk a lábunkra, amikor a természetben vagyunk, ami hátráltatja az energia áramlását a Földből a fizikai testünkbe. A szennyezés és az invazív eljárások torzítják, a Föld elektromágneses mezejét

Szerencsére azért tudjuk ápolni a Földdel való kapcsolatunkat, és elősegíthetjük egy egységesebb, egészségesebb állapot elérését a földelés gyakorlásával. Az alábbiakban több különféle módszert részletezünk, melyeket arra használhatunk, hogy emberi szervezetünket újra összhangba hozzuk a Föld energetikai mezőjével.

1. Menj ki

Legyél kinn a természetben, menj ki egy mezőre, egy hegyre, folyóhoz, patakhoz, egy strandra, a tengerhez. Kifelé az irodából, lefelé a kanapéról! Légy a természet és az élet jelenlétében!

2. Sétálj a természetben mezítláb

Élvezd a minőségi mezítlábas sétát! Az emberi faj évezredekig mezítláb fejlődött, szakítsunk időt, hogy visszatérjünk ehhez a gyakorlathoz a mindennapi életben.

3. Ölelj meg egy fát

Ez tudomány. Menj és érints meg egy másik organizmust, hogy kiegyensúlyozd az energiameződet!

4. Használj földelő technológiát

Sok ember és cég fejlesztett ki technológiákat, melyek leföldelnek és utánatöltik a testedet negatív ionokkal. A Föld a legnagyobb elektron átadó és vevő, az emberi test ideális PH-ja lúgos semleges. A csírák, baktériumok, paraziták, vírusok pozitív töltésűek és savas környezetben szaporodnak. Földelő elektródák használata segít növelni az emberi szervezet elektronegativitását, a belső környezetet lúgosabbá téve, mely széles körben elismert és létfontosságú az egészséges immunrendszerhez. Innovatív termékek a szervezet leföldelésére természetellenes környezetben, mint például a földelő matrac, vagy a földelő lap az Earthing.com-tól praktikus módjai a Földdel harmonizáló elektromágneses érintkezés fenntartásának.

5. Használj vizualizációt

Mint tudatos lények megváltoztathatjuk és szabályozhatjuk energiamezőnket az érzelmeink megváltoztatásán keresztül. A vizualizáció egy ősi gyakorlat, mely hihetetlenül hatékony, és megtehető bármely pillanatban, nem számít hol vagy. Az alábbiakban néhány elég hatékony módszer található.



6. Földelő húr

Vizualizáld, lásd, érezd, vagy egyszerűen csak légy tudatában a Föld középpontjának, és az általa kibocsátott szabad energiának. Az elméddel és a szíveddel juss el a középponthoz, és húzz fel egy pulzáló, csavarodó energiahúrt a Föld mélyéből. Kapcsold ezt a húrt a gyökér csakrádhoz, illetve a szakrális csakrához, és érezd a közvetlen kapcsolatot közted és a Föld között, ahogy az energia keresztüláramlik rajtad. Lehet, hogy egy süllyedő érzést fogsz tapasztalni, egy húzó érzést a gát és lágyék izmok és a fenék területén. Ekkor megmozgathatod ezeket az izmokat, és tovább koncentrálhatsz, hogy az energiahúrt a Föld középpontjába küldd.

Gyakorold és ismételd meg ezt a folyamatot, ahányszor csak szükséges. Kísérletezhetsz különböző húrokkal különféle színben, vastagságban, és tapasztald meg a hihetetlenül sokféle érzést, melyeket kiváltanak belőled.

7. Fa meditáció

Vizualizáld, lásd, érezd, vagy egyszerűen csak légy tudatában a testednek, és válj egy fává. Érezd a lábaidat, ahogy gyökereket növesztenek a földbe, és lehorgonyoznak téged. Érezd a lábaidat és a combodat, ahogy szintén fává változnak, ahogy a gyökerek, melyek kinőnek a földből a lábad köré tekerednek, és felfelé terjednek a testeden. Érezd, ahogy kiegyenesíti a gerincedet, ahogy egy törzzsé válsz, és érezd az emelkedő energiát a Földből fel a gyomrodba, a szívedbe, a fejedbe. Érezd, ahogy a karjaid ágakká válnak, ahogy nőnek, nyúlnak, és elérik az eget, isznak a napfényből, és energiává változtatják azt. Érezd a lombkoronádat, ahogy megtelik fénnyel, ami aztán lefolyik a gyökereidhez, és le a Földbe.

8. Hegy meditáció

Vizualizáld, lásd, érezd, vagy egyszerűen csak légy tudatában a testednek, ahogy egy heggyé válik, kővé alakul át. Mi csak a hegyek csúcsát látjuk, de mélyen gyökereznek a Földben. Érezd a lábaidat és az alsó testedet, ahogy az alapkőzetbe rögzülnek, és érezd a békét és nyugalmat, ami ezzel érkezik. Legyél a hegy alapja, ahogy felfelé nő, és eléri az eget. Érezd a hegy csúcsát, ahogy találkozik az éggel és eggyé válik vele, érezd ezt a két ellentétes színképet, melyek állandó egyensúlyban vannak.

Megvan a képességünk, hogy szabályozzuk és változtassuk a létállapotunkat. Miközben valóban a környezetünk termékei vagyunk bizonyos értelemben, folyamatosan a külső erők és hatások jelenlétében, mindig van választási lehetőségünk, hogyan döntünk, hogy érezzük magunkat, és hogyan reagáljunk. Megvan a választási lehetőségünk, hogy megváltoztassuk a külső és belső környezetet, hogy egy nagyobb harmónia és összhang állapotába kerüljünk.


Forás: ujvilagtudat

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hiteles kapcsolatban önmagammal és másokkal

A tobozmirigy aktiválása fizikai és spirituális módszerekkel