A gyógyítás igazi természete – együttműködés az Univerzális életenergiával


Az életnek van egy természetes áramlása, túl a jó és a rossz megítélésén. Megteremti a körülményeket az optimális spirituális evolúciónkhoz. Ez az, amire a lelkünk a legmélyebb szinten vágyik. A spirituális utazás során nincsenek tévedések, csak tapasztalat, mely hív bennünket, hogy fedezzük fel a lét értelmét, hogy leplezzük le a lelket. Minden alkalommal, amikor beszűkültnek vagy rosszkedvűnek érezzük magunkat, ez egy erőteljes lehetőség, hogy valami mélyebbet tanuljunk meg. Minden réteg lehúzásával a belső béke tárulkozik fel, ahogy a magasabb tudatosság áramlásához újra beállítjuk magunkat. Minél többet hántunk le és engedünk el, annál inkább emlékszünk arra, hogy akik vagyunk, az a teljességen túli fogalmak helye...


Az utazás során semmi sem történik véletlenszerűen. Minden az Isteni hangszerelés része. Tehát, hogy a gyógyítás valóban hatékony legyen, mindenekelőtt felkérnek bennünket, hogy öleljük át a körülményeink mélyebb értelmét.

Számomra a lelki gyógyulás visszatérés a teljességhez egy lelki szinten, vagy más szavakkal az emlékezés és az integráció, hogy kik is vagyunk valójában. Az "emlékezésen" inkább egy energetikai, mint szellemi szintet értek. Az igaz lelki gyógyulás elvisz a kiváltó okhoz, amely felszabadítja az elzáródásokat minden más szinten (fizikai, érzelmi, pszichológiai). Teljes mértékben meg tudjuk gyógyítani önmagunk egy aspektusát, amikor az meggyógyult minden szinten, a karmikustól egészen a fizikai szintig.

Hogyan történik a gyógyulás?

Az igazi gyógyulásban - ahogy azt tapasztalom - a tiszta lélek egy rezgése visszhangzik kifelé, egyszerűen csak hűséges a saját természetéhez. Ez a frekvencia visszhangozhat egy személytől vagy egyéb értelmes életformától (mint egy fa, vagy állat).

Amikor valaki felkészült, ez a rezgés ösztönzi majd a benne lévő egyetemes életenergia ugyanolyan mélységének emlékezetére. Amint a frekvencia emlékeztetett egy lelki szinten, akkor a "gyógyulás" természetesen történik meg belülről. Az a személy akkor egy hasonló frekvencián fog rezegni önmagában, amely feltárja, hogy mi az, amire készen áll.

Emberi lényekként lehet, hogy úgy érezzük, hogy ez túl egyszerű vagy nem teszünk egyáltalán semmit. Igazi hatalmunk az utazás során korábban leplezve volt. Az energia valódi ereje túl van a fogalmakon, túl a "cselekvésen", és az elme vezető szándékán. Nem igazán szabad alábecsülni a visszhangzó lélek energiáját, mely emlékeztet minket, hogy kik vagyunk valójában, és ösztönöz bennünket vissza a teljességhez.

Melyik tábor?

Elmondható, hogy van két tábor a spirituális gyógyítás világában.

1. Az első arról szól, hogy képessé tesz másokat felkelni, felébredni és felnyitja a szemüket. Ez nem sérti a szabad akaratot. Lehet időnként lágy és gyengéd, máskor viszont hihetetlenül kemény. Mégis csak arra törekszik, hogy emlékeztessen bennünket rá, hogy kik vagyunk igazából, és inspirálja a saját lelkünket, hogy felélénkítse létezésünket ezen a világon.

2. A másik tábor a jóindulatot birtokolja önmagáért, és ezzel megteremt valamit, ami nem az. Ez egy alternatív valóságot hoz létre, hogy elmeneküljön a világtól, amit szeretnénk hátrahagyni. Ez tűnhet evolúciónak, vagy spirituális gyógyításnak. Csak egy további illuzórikus buborékot képez. Talán kívánatosabb, de egy buborék mégis elválaszt bennünket a teljes önmegvalósítástól.

Van választásunk, és el kell döntenünk, hogy melyik táborban vagyunk, és mi szolgál a legjobban bennünket. Nem azért vagyok itt, hogy meggyőzzek bárkit. Csak látnunk kell, hogyan érezzük magunkat, hogyan rezonálunk arra, amit bemutatnak nekünk.



A karma törvénye           

Ha "elvennénk" egy másik személy fájdalmát és szenvedését, a karma, mely elsősorban azt létrehozta, újra fogja teremteni más formában.

Ugyanez van bármivel. Ha van egy fizikai vagy érzelmi sérülésünk, ami elméletileg "meggyógyult", és a diszharmónia eredeti energetikai forrása még mindig ott van, akkor a sérülés valamiképpen kiújul (ha nem fizikailag, akkor talán érzelmileg vagy lelkileg).

Senki (nem számít, ki mondja, hogy lehetséges) sem tudja eltávolítani az aktuális karmát, mely szenvedést okoz nekünk. Ezt tenni, az ellenszegülne magának a létezés energiájának. Ha így teszünk, azt egy illuzórikus valóságként tesszük. Segíthetnek és inspirálhatnak bennünket mások oly módon, mely katalizálhatja a legmélyebb eltolódást, de nem tudja "eltávolítani" a karmát. Egy Energiamunkás segíthet kitisztítani a törmeléket, ha már egyszer áttörtük a karmát önmagunkban. El tudnak segíteni a kapuhoz, és talán még üdvözölhetnek is a másik oldalon, de senki sem tud végigmenni helyetted.

Szabad akarat és meg nem sértés

A jóindulat gyakran inspirálja az elmozdulást az érzékelésben, egy mélyreható áttörés vagy akár egy csoda.
Az ihlet által tesz így.
Nem befolyásol.
Nem manipulál.
Kiküld egy frekvenciát, mely ugyanazt a rezonanciát érinti meg másokban, azokban, akik készen állnak, hogy felébresszék önmaguk azon aspektusait.

A jóindulat nem "erőfeszítés", hogy felébressze az emberekben a magasabb tudatosságot. Ezt csak a kifelé rezonálással teszi, önmagában beteljesítve puszta létét. Ez olyan, mint egy bizalom, mely pontosan arra fog menni, amerre felkérést kapott.

Az igaz spirituális gyógyítás ugyanez. Nem célja, hogy elvegye a sors irányításának képességét mások energiamezejének manipulálásával. Gyakran ébreszt egy életet megváltoztató pillanatra való ráeszméléssel, beindítva az újrakalibrálást energetikai, majd sejtszinten. Egyszerűen ébreszt rá arra, ami már ott várt, hogy szabadjára engedd.

Társteremtés közösen

Talán már "odabenn volt", de fontos arra emlékezni, hogy együtt teremtünk. Felbecsülhetetlen értékű lehet, ha mások támogatása áll szolgálatunkra az úton... főleg, ha valaki képes az univerzum jóindulatú spirituális energiáival táncra kelni.

Még akkor is, ha magunknak kell átmennünk a kapun, nem kell, hogy egyedül legyünk.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hiteles kapcsolatban önmagammal és másokkal

A tobozmirigy aktiválása fizikai és spirituális módszerekkel