A tobozmirigy aktiválása fizikai és spirituális módszerekkel


Gondjaid vannak a meditálással, vagy az álmaidra való emlékezéssel, vagy csak elveszettnek, a forrásról leválasztva érzed magad? A probléma a blokkolt (vagy elmeszesedett) tobozmirigy lehet.

A tobozmirigy, amit a harmadik szemnek is neveznek, Hórusz szemének, vagy a lélek székhelyének, egy kis fenyőtoboz alakú szerv az agyad belsejében, mely hormonokat választ ki, mint a melatonin, a szerotonin és a DMT (Dimethyltryptamine), ami Lélek Molekulaként ismert.

A melatonin és a szerotonin felelős az alvási vagy a meditatív állapotokért, és a kényelem, boldogság és eufória érzelmi állapotaiért. A DMT hatása kiterjed az időtágulásra, időutazásra, paranormális birodalmakba történő utazásokra, és spirituális lényekkel való találkozásokra más dimenziókban.

Energiaszinten a tobozmirigy a 6. csakra (Szanszkritul: Ajna) fizikai megnyilvánulása, melyet a valódi misztikus potenciállal, a nem fizikai valóság észlelésével és a lelki bölcsességgel társítanak.


Mivel a tobozmirigy fenyőtoboz alakú, gyakran szimbolizálják ezzel a formával.

Tény, hogy sok vallás és misztikus hagyomány utal világszerte a tobozmirigyre a fenyőtoboz szimbólummal: az egyiptomi isten Ozirisz botja két egymásba fonódó kobrát ábrázol, közöttük egy fenyőtobozzal (A Kundalini energia felemlkedik a Harmadik szemhez), a Pápa botja is egy tobozt ábrázol, Angkor Wat szent romjai Kambodzsában szintén fenyőtoboz alakúak, és számos más példa van.


Mi okozza a tobozmirigy blokkolását?
Ez a szerv a spirituális látókészüléked, a fizikai és metafizikai világ közötti híd. Ez teszi számodra lehetővé a misztikus és tudatos álom tapasztalatokat, amelyek elengedhetetlenek a spirituális fejlődésedhez. Ezek a lélek üzenetei, és a tobozmirigy az antenna, mely fogadni tudja őket.
A legtöbb ember tobozmirigye mégis leáll, mire eléri a 12 éves kort. Talán magad is észrevetted, hogy a gyerekek mind intuitív és spirituális természetűek, de elveszítjük ezt a képességünket, ahogy felnövünk. Miért?

A probléma a tobozmirigy meszesedése. Ez a mirigy valójában belül vízzel van töltve, ami azt jelenti, hogy a korral meszesedik, és más okok miatt is. Pontosan mi okozza a meszesedést?

  • Fluorid a fogkrémben és a vízben
  • feldolgozott "szemét" élelmiszer
  • üdítőital és más szénsavas italok
  • finomított cukrok, zsírok, liszt
  • korlátozó hiedelmek
  • spirituális gyakorlat hiánya
1. Lépés - mondj búcsút a Fluoridnak

A Fluorid a tobozmirigy legnagyobb ellensége! Kis mennyiségben ártalmatlan, valójában természetesen előfordul a vízben. Azonban a csapvízben és a fogkrémben lévő Fluorid egyáltalán nem a természetben előforduló Fluorid, és a mennyisége is messze meghaladja a biztonságos határértéket.

A tobozmirigyben felhalmozódik a Fluorid, így ennek van a legnagyobb Fluorid koncentrációja az emberi szervezetben, és ez az elsődleges oka a tobozmirigy meszesedésének.

Amerikában például a vízellátás 70 százalékához Fluoridot adnak. Azt mondják, hogy a Fluorid biztonságos, és megakadályozza a fogszuvasodást, de ez egy hazugság. A kutatások azt mutatják, hogy nincs különbség a Fluorid használó és a nem Fluorid használó országok között. A biztonság... minden évben több mint 20 ezer hívás érkezik a mérgezési központokba az Egyesült Államokban akut Fluorid mérgezés miatt, melyet a fogkrém lenyelése okoz. Ezért van szükség minden Fluorid tartalmú fogkrém tubusán egy figyelmeztetésre, hogy elkerüljék a véletlenszerű lenyelését: ez egy ismert méreg. Valójában a Fluorid a legutóbbi időkig a patkánymérgek egy aktív hatóanyaga volt.

A fluor természetesen előfordul a vizekben, kőzetekben, a litoszféra 13. leggyakoribb eleme. Magyarországon a legtöbb fluort a vezetékes vízzel és az ásványvizekkel vesszük magunkhoz.

"Az uniós szabályozás szerint a vezetékes víz fluoridtartalma nem haladhatja meg az 1,5 mg/l-t. Ezt a határértéket csak három település lépi át Jász-Nagykun-Szolnok megyében, ott 1,7 mg/l körül van a fluoridkoncentráció. Az ország nagy részén azonban az 1 mg/l alatti érték a jellemző. Ez a víz természetes fluoridtartalma, itthon mesterségesen nem adunk fluort a vezetékes vízhez" - mondta el dr. Vargha Márta, az Országos Környezetegészségügyi Intézet Vízmikrobiológiai osztályának vezetője.

A kaposvári egyetem kutatói egy korábbi vizsgálatukban nagyon alacsonynak találták a hazai vezetékes víz fluorszintjét, az általuk vizsgált településeken a vizek fluoridtartalma 0,3 és 0,6 mg/l között volt.

http://www.origo.hu/egeszseg/20130304-kelle-felni-a-fluortol.html

Nyilván megvan annak az oka, hogy az országok kormányai végtelen bölcsességükben úgy döntöttek, hogy Fluoridot tesznek a vízbe, az élelmiszerbe és a fogkrémbe - mindenki vonja le a saját következtetéseit.

Függetlenül attól, hogy hiszed vagy sem, a tény az, hogy a Fluorid mérgező, és leállítja a legfontosabb spirituális szervünket. Ha igazán érdekel, a Lélek molekulája című dokumentumfilm elmagyarázza, hogy miért nem jó az uralkodó osztálynak, ha az embereknek spirituális élményeik vannak. Kattints a film címére!
      



Tehát az első számú dolog, amit a tobozmirigy aktiválásáért tehetünk, hogy csökkentjük a bevitt Fluoridot.

Használj csak természetes, nem Fluoridos fogkrémet, és utasítsd vissza a Fluorid-géles kezelést a fogorvosnál
Igyál tisztított vagy szűrt vizet, és ne feledd, a palackozott víz is lehet Fluoridos
Egyél friss bioélelmiszereket - minél feldolgozottabb egy étel, annál több Fluoridot tartalmaz
Kerüld a feldolgozott italokat, mint az üdítők, gyümölcslé italok, instant és palackozott teák, sportitalok
Kerüld a tapadásmentes serpenyőben, lábosban való sütést és főzést, mivel ezek növelik az élelmiszer Fluorid tartalmát
Igyál biobort! A bor (különösen a vörösbor) bizonyítottan jó hatással van, persze mértékkel. A növényvédő szerek túlzott használata a szőlőültetvényeken szintén a Fluorid egyik forrása lehet.
Kerülj bármilyen feldolgozott húst (pl. csirkeszárnyak, csirkefasírtok) - a mechanikus kicsontozó folyamat szennyezi a húst a magasabb Fluorid tartalmú csont részecskékkel.
Igyál fiatal levelekből készült teát (pl. fehér tea), vagy maté teát (yerba mate) - ami egy gyógynövény tea Dél-Amerikából
Sok Fluorid felszívódik a bőrön keresztül, amikor zuhanyzunk vagy fürdőt veszünk. Akik szeretnek hosszan zuhanyozni, vagy pihentető fürdőt venni, azoknak ajánlott egy Fluorid szűrő telepítése a fürdőszobában. Egyébként próbáld leöblíteni a tested, majd zárd el a csapot, szappanozd le magad, majd öblítsd le a végén a szappant. Így nemcsak spórolsz a vízzel, de minimalizálod a Fluorid felszívódását is.
Kerüld a Kálcium pótlást, mivel az nem szívódik fel a csontokban, és végül csak eltelíti a szerveidet, beleértve a tobozmirigyedet is

2. Lépés - Vegyük ki a szemetet


A tisztítás egy újabb fontos lépés, hogy aktivizáld a tobozmirigyedet. Ez a Fluorid eltávolítását jelenti, ami az évek során felhalmozódott a szervezetedben.
Tamarind gyümölcs vagy paszta. Egyes tapasztalatok szerint a tamarind paszta fogyasztása a legjobb módja a tobozmirigy mésztelenítésének. A legújabb tanulmányok azt mutatják, hogy a tamarind hatékonyan eltávolítja a szervezetből a Fluoridot a vizelet kiválasztáson keresztül, és még a csontokban eltárolt Fluoridot is mozgósítja.
A bór kiegészítés egy másik ismert ellenszere a Fluoridnak. Egy teáskanál bór egy liter vízhez, ami bevihető kis mennyiségben a nap folyamán. Bővebben a bórról: A bór a táplálkozásban
A máj tisztító működése elengedhetetlen a fizikai és spirituális jólétünkhöz. Egy jó máj eltávolítja a nehézfémeket és számos méreganyagot a szervezetből, többek közt a Fluoridot. Az egyik ajánlott módszer a kávé beöntés. Természetesen ez csak a vastagbél tisztítása után végezhető, különben a méreganyagok elakadnak, majd újra felszívódnak a vérbe. (Gerson terápia, azaz kávé beöntés)
A szauna vagy egy izzasztókunyhó szertartás nagyszerű a Fluorid és más mérgek eltávolítására a bőrből, mivel a verítékkel kiürülnek. Szükséges letörölni a testről a verítéket többször, hogy megakadályozzuk az újra felszívódást, és sok vizet kell inni. A hidratálás elengedhetetlen, ha ezen módszer mellett döntesz!

3. Lépés - Spirituális gyakorlat

A harmadik lépés, hogy aktivizáld a tobozmirigyed, a spirituális gyakorlat. Egyesek azt állítják, hogy ez a legfontosabb lépés.

Bár fontos az étrended megváltoztatása és a test egészségének fenntartása, nem helyettesítheti a napi lelki gyakorlatot, mely lehetővé teszi, hogy a gyógyulás természetes módon történjen meg, nyugodttá teszi az elmét, és felkészít a magasabb tudatállapotok megtapasztalására.
Meditálj, meditálj, meditálj! Számos meditációs gyakorlat létezik, melynek célja a tobozmirigy, például a "love" (szeretet) szóval történő meditálás. Ülj egyenes háttal, csukott szemmel, a nyelved legyen a fogaid között. Finoman harapj a nyelved hegyére. Rezegtesd a "love" szót a fogaidon keresztül, ahogy csücsörítesz az ajkaiddal.
A Harmadik szemen keresztüli légzés egy másik technika, ami a tobozmirigy aktiválásához használható. Lélegezz be ragyogó ezüst fényt a Harmadik szemeden keresztül, tartsd ott, majd képzeld el, ahogy körülveszi a tobozmirigyedet. Nézd, ahogy vibrál ezzel az ezüstös fénnyel, lásd, ahogy a meszes héjat széttöri és lebontja, lásd a tobozmirigyedet egy ragyogó fényben, ahogy áttör a kálcium akadályon. Gyakorold naponta körülbelül 15-20 percig.
Egyszerűen helyezd a figyelmedet a Harmadik szemedre, ez hatékonyan serkenti a tobozmirigyedet. Amikor csinálod, egy enyhe nyomás érzést fogsz észrevenni a homlokod területén, ami jó jel. Csak tartsd ott a figyelmed, és légy tudatában a testednek és az elmédnek.
A tobozmirigy a Kundalini jógával is aktiválható, mely a kígyóval szimbolizált Kundalini energiáddal működik együtt. A Kundalini fel tud emelkedni a gyökér csakrától a gerinc mentén egészen a korona csakráig, és azon túl. A Kundalini jóga és meditáció mögötti elgondolás, hogy létrehoz egy fokozatos energia felhalmozódást, amely aktiválja a csakrákat egyenként természetes módon.
Használhatsz drágaköveket és kristályokat. A drágakövek, melyek együttműködnek a Harmadik szem csakrával a mély kék színű kövek, mint a lapis lazuli, a zafír és a szodalit. Kommunikálj a kövekkel! Kérd meg őket, hogy segítsenek felébreszteni és meggyógyítani a tobozmirigyedet. Tarthatod a követ a meditáció közben, vagy a homlokodra helyezheted, hogy növeld a hatást.

lapis lazuli



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hiteles kapcsolatban önmagammal és másokkal