Október 05. szombat – 06. vasárnap – Nyiss a láthatatlanra – a jövő érdekében!


Tovább zajlik a szívek megnyitásának folyamata, amit azonban nem könnyű mindenkinek észrevenni. A nők könnyebben, a férfiak nehezebben válnak meg az eddigi racionális nézetektől, de személyiségtől is függ, ki mennyire, és milyen mértékben áll készen erre. Sokakat idegesíthet, akár fel is háboríthat, amikor az eddigi nézeteikkel ellentétes gondolatokkal, eseményekkel találkoznak – ám ezek nem véletlenül történnek. Zajlik a szív és az elme küzdelme, az anyagi, materiális minőségekről ideje a lélek felé, a tiszta érzések felé nyitni.

A Skorpió jegyében haladó bolygók a változás és átalakulás időszakát hozták el. Mély ösztönök, a rejtélyek kutatása, álmokban és spirituális témakörökben való elmélyülés, és a mélyről fakadó szexuális energiák ébredése is időszerű. A Skorpióra jellemző maximalizmus, harckészség és titkolózás most szinte mindannyiunkat érinthet valamilyen formában.
A Jupiter most az Ikrek csillagképben, a halhatatlan fivér, Pollux karjához érkezett. Az örök érvényű igazságok, a világot működtető magasabb, láthatatlan elvek kerülnek terítékre. Az Angyal csillagképben még ott a Merkúr és a Szaturnusz, valamint a Hold is ide érkezik szombaton este.
A Hold szombaton még a Szűz jövőbe érkező részénél jár, és a Nap is itt halad, a Vénusz pedig a Mérleg csillagkép második serpenyőjénél halad el, amely a jövőre vonatkozó égi rendeltetések, igazságok megismerésének idejét is mutatja. Így ezekben a napokban sokat gondolkodhatunk a jövőn, és sokat tehetünk azért, hogy alkotásaink hosszú távon gyümölcsözőek legyenek.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hiteles kapcsolatban önmagammal és másokkal

A tobozmirigy aktiválása fizikai és spirituális módszerekkel