Október 09. szerda – A gyógyulás ideje –


A mai napon a Hold a Tejúton halad, így feltöltekezik a magas minőségű, felemelő, isteni energiákkal. Érzékelhetővé válik mindez a lelkünkben, érzelmeinkben, erősödő álmokban és megérzésekben, az otthonnal, a családdal, az anyasággal kapcsolatos, beavató élményekben.
A nyilas Hold idején lendületesebb, lelkesebb, a kalandra és a tudásra nyitottabb állapotba kerülünk. Igazságérzetünk is erősödik, ideje jön a szertartásoknak, Isten felé közelítésnek, hétköznapi szinteken pedig a jövőre vonatkozó tervek kovácsolásának.
A kora reggeli órákban a Hold a Skorpió szívével, az Antares csillaggal áll együtt. Lelki stabilitás megteremtésének is kedvez ez az időszak, hiszen az Antares tartóoszlopa a Világunknak, és a Tejútnak is. Ezt követően, a Skorpió testénél, illetve a Kígyótartó teste alatt halad végig a Hold. A Skorpióban jelenik meg a legmélyebb igazságok kutatása, felfedezése, ez által pedig az önmagunkat is felülmúló, belső küzdelmeink, melyek magasabb létminőségbe segítenek. A Kígyótartó a gyógyító varázserőket ajándékozza nekünk. Üzeni, hogy energiáinkat, ösztönerőinket saját magunk tartjuk kézben – ha azt tapasztalnánk a mai napon, hogy valamiről úgy hisszük, egy külső erő irányít és nem tehetünk semmit, akkor azonnal csípjük fülön magunkat! Lássunk rá és értsük meg a történések által: senkinek nem vagyunk kiszolgáltatva, életünk élése, minősége rajtunk múlik.
A hajnali órákban a Vénusz is a Skorpióba lép, majd a késő esti órákban, a Kígyótartó csillagképbe. E két csillagzat misztikus, rejtélyes átfedésének szakaszában járó bolygók, most a női mágikus varázserőt hívják életre. Mostantól az érzelmi élmények, a szerelem, a párkapcsolatok és a művészi (zenei, alkotóművészi) élmények hoznak mély beavatásokat, megértéseket, és gyógyulást is! Érzelmi kapcsolódásaink gyógyításának ideje megkezdődött!
A Jupiter tovább halad az Ikrek csillagképben, és fokozatosan közelít annak legfényesebb csillagához, a Castorhoz. A mitológiában ő a halandó testvér, tehát egyre inkább a múlandó, anyagi oldal kerül most előtérbe életünkben, gondolatainkban. A Jupiter a Rák jegyben haladva, ugyanakkor lehetőséget ad arra, hogy megerősítsük kötelékeinket a hazánkkal, szülőföldünkkel, családunkkal. Hogy visszanyúljunk a múltba, az eredetünkhöz, a gyökereinkhez, és a múltból hozott, örökölt tudást a jelenben működtessük.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hiteles kapcsolatban önmagammal és másokkal

A tobozmirigy aktiválása fizikai és spirituális módszerekkel