Október 10. csütörtök –Oldás és tisztulás, érzelmi erővel–


Az elmúlt időszak az átlagosnál is több lehetőséget hozott, hogy szembesüljünk azzal, mit hol rontottunk el, vagy hol nem vagyunk a helyünkön, esetleg mivel állunk ellen saját boldogságunknak. Sokan ezeket a lehetőségeket problémának, nehézségnek nevezik, de csak addig, amíg világossá nem válik: a magunkra vett terheket nem mások tették a nyakunkba, hanem saját magunk hajoltunk le, hogy vállunkra kerülhessenek – így a megoldás is az, hogy kihúzzuk magunkat, egyenes derékkal a talpunkra állunk, és akármilyen fájdalmas, vagy mások számára érthetetlen is, de ledobjuk vállainkról a terheket! A mai nap óriási mérföldkő lehet ebben, különösen az érzelmekben, a párkapcsolatban való kiteljesedés és a kreatív, alkotó energiák működtetésének útján!

A mai napon a Nyilas jegyben, és a Skorpió csillagkép ollója alatt haladó Vénusz, a racionalizálás, a megvalósulás fényszögét alkotja a halak Neptunusszal, aki a Vízöntő csillagkép közepén jár éppen.
A kiteljesedett nőiesség, érzelmi kapcsolatok és művészi képességek működésének érdekében, most levághatjuk magunkból mindazokat a minőségeket, melyek annak útjában álltak. Már a hajnali álmok idején is megjelenhet ez, hiszen a Vénusz hajnalban elhalad a Dschubba csillag, a Skorpió homloka alatt. Majd egész nap az olló-csillagok alatt jár, késő délután (18 óra környékén) pedig a Graffias (ollók) csillagot érinti. Ez a mai nap különösen alkalmas a női szervek gyógyítására, ezt erősíti a Hold Tejútról való, gyógyító energiákat lehozó helyzete is!
Most sokat tehetünk a szépségért, a harmóniáért, a békéért, ha engedjük leválni, ami ezek útjában állt, vagy tudatosan és határozottan megválunk az akadályozó tényezőktől.
A Neptunusz mögött a tisztító és éltető víz-erők, a múltat és a jövőt is egyaránt tisztító, tisztázó, Vízöntő ember alakja rajzolódik ki, más megközelítésben egy kitárt szárnyú angyal, tehát ma is velünk vannak segítő angyalaink. A lelkünkben és tudatunkban legmélyebben rejtőző minőségek kelnek életre a Neptun aktiválódása által, de nézzünk szembe bátran és erőnk tudatában mindennel, ami most felszínre tör! Legyen az függés, önzés, kétség, félelem, kétely, vagy az eddig szemünk előtt lebegő ködfátyol, ami most szertefoszlik – tudjuk, hogy ez mélyen bennünk egy romboló, gátló erő volt, ami most végre megtisztulhat, átmoshatjuk őt a Vízöntő csillagfényében, és ez olyan mély testi-lelki felszabadulást hoz számunkra, hogy magunk is meglepődünk! Egy tiszta, szabad és könnyedebb létezés kapuja nyílik meg, ha átadjuk magunkat e tisztító folyamatnak! A nőies energiák, az érzelmek áradásával, szárnyainkat kitárva, új erőre kapunk! (E fényszög hatóköre több napon át tart, így ez a lehetőség ezen a héten folyamatosan fennáll.)
A déli órák lelkesedéssel tölthetnek el, kedveznek a tiszta meglátásoknak és a testmozgásnak, a kiégetésnek, az esti órák pedig kitűnően alkalmasak meditációra, tisztító szertartásra.
Fotó: Kolumbán Katalin

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hiteles kapcsolatban önmagammal és másokkal

A tobozmirigy aktiválása fizikai és spirituális módszerekkel