Október 15. kedd – Tiszta szívvel –


Hajnali álmaink mély és tiszta érzésekről szólnak. Az érzelmek áradásának engedése most megtisztít, új életerővel tölt fel. Spirituális érzékelő képességünk növekszik.
A Hold ma a Vízöntő csillagkép közepén vonul át, így a múlt tisztázása és a jövő érdekében való tisztulás egyaránt megjelenhet. Érzékelhetjük az angyali világot, és bármit kezdünk vagy végzünk most, az szerencsésen alakulhat.
A Mars ma a déli órákban áll együtt az Oroszlán szívével, a Regulus csillaggal, az uralkodók csillagával. Ne feledjük: az oroszláni típusú uralkodás önmagunk és ösztöneink felett való uralmat, nemes szívet és a tápláló szeretet árasztását jelenti! Az Oroszlán bátorságát, királyi erényességét, emberi méltóságát, egyenes őszinteségét most mindannyian magunkban érezhetjük.
A Mars rögtön ezután jegyet vált, és a Szűz zodiákus jegyébe lép. Ereje kissé csendesül, ösztöneinken és akaratunkon az értelem veszi át az uralmat. Az akarat mostantól a rendre, a dolgaink helyretételére és a munkákra irányul (úgy kívül, mint belül!). Ideje jön a természetes gyógymódok használatának, és az alapos tisztító kúráknak is, ezt a szemben álló vízöntő Neptun is segíti.
Bátran szembenézhetünk most a múlt fájdalmaival, sérelmeivel, függéseivel, és ezeket megtisztítva, szeretettel átitatva gyógyulhatunk. Ha azt tapasztaljuk, nincs merszünk megtenni, meglépni, kimondani valamit – akkor jusson eszünkbe az a hatalmas oroszláni és marsikus erő és bátorság, amely most mindannyiunknak megadatik! Bátran és nyíltan szembeszállhatunk a legsötétebb árnyakkal is, egyenesen és őszintén kifejezhetjük szeretetünket – hiszen sokszor ehhez kell a legnagyobb bátorság.
Bárkivel találkozunk és érintkezünk ma, tekintsünk rá a szívünkön keresztül!
Fotó: Kolumbán Katalin

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hiteles kapcsolatban önmagammal és másokkal

A tobozmirigy aktiválása fizikai és spirituális módszerekkel