Október 16. szerda – Szívgyógyítás, visszatérő helyzetek és élénk sugallatok –


A mai nap egyik legerőteljesebb energialöketét a Vénusz adja, aki az esti órákban elhalad a Skorpió szíve, az Antares csillag alatt! A Vénusz a Kígyótartó csillagkép alatt is jár egyben, így gyógyító energiákat működtetünk általa – eredményesebben gyógyíthatjuk így az érzelmeinket, párkapcsolatunkat, női szerveket, de akár magát a szívet is!
A Skorpió ideje az emberi egó-burok egy rétegének halálát, lebomlását teszi lehetővé, ezen belül a szív, az Antares csillag ennek koncentrált hangsúlya. Minden vénuszi dologban most ideje „meghalni” - azaz átalakulni, ledobni a régi álarcokat és sötét súlyokat, melyek a harmónia, a szépség, az egyensúly és a termékeny energiák működését akadályozták eddig. A mélységes szeretet jegyében történő átalakulások ideje van tehát érzelmi síkon, de ez jelentkezhet a női minőség újjászületésében és erősödésében, férfiaknál (és hölgyeknél is) az alkotóbbá válásban, hozott művészi képességek kibontakoztatásában is. Érdemes végiggondolni, miben is vagyunk igazán termékenyek, hogyan tudunk kézzel fogható dolgokat teremteni a hétköznapi életünkhöz, és mi által tudjuk ezt még jobban, még eredményesebben csinálni. Mi az, amit eddig csak vártunk és nem jött? Lássuk meg, elképzelni nem elég, tenni is kell, akkor lesz eredmény – teremtő erőink működtetését tehát most érdemes emelni.
Ha eddig jól vetettünk, akár a szerelemben, akár a családban, úgy most nagyon erős szeretet-energiák áramlanak, a Vénusszal egyesülve pedig, mindez által az ősharmónia emléke villanhat fel és válhat megélhetővé a szívünkben. Találjuk meg, mi vagy ki adja meg számunkra ezt a varázslatos élményt, hiszen ez is egy üzenet a Teremtőtől!
A Hold ma a Halak jegyében érzékenységünket és spirituális képességeinket fokozza. A Vízöntő és a Halak csillagképek átmenetét járja be, így ma a jövő érdekében való megtisztulás, tisztázás van soron, ezt követően pedig visszatérő helyzetekkel, élményekkel is találkozhatunk. Ha valamit nem oldottunk még meg, akkor gondoljuk át – valószínűleg nem tér vissza, ha nem lépünk bele még egyszer ugyanabba a cipőbe, illetve, ha másképp teszünk pontot a végére... Sőt, sokszor úgy is végződhet valami, ha nem véget vetünk neki, hanem igazán működtetni kezdjük...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hiteles kapcsolatban önmagammal és másokkal

A tobozmirigy aktiválása fizikai és spirituális módszerekkel