Október 17. csütörtök – Új dimenziók kapujában –


A Hold a mai napon a Halak csillagkép és a Pegazus alatt, a visszaúszó hal fonalánál, a Zodiákus körön pedig a Kos jegyében jár. Délután a regeneráló Plútóval alkot fényszöget, az esti órákban pedig együttáll az Uránusszal. Ma különösen érdemes odafigyelni a hirtelen érkező sugallatokra, a bevillanó gondolatokra, ötletekre. Bármilyen formában jelenik meg bennünk az elszakadás igénye vagy lehetősége, biztosak lehetünk benne, hogy új kapukat nyit meg, ha engedünk a tisztító folyamatoknak. 
A Nap ma elhalad a Szűz legfényesebb csillaga, a Spica (Kalász) csillag alatt, amely a fényaratás szimbóluma, és az Angyali Szűz kezdete is. Dimenziókapu, amely új világok kapuját nyitja meg előttünk. Fényt, világosságot hoz, a tiszta rálátás és szeretet erejével segít át a kapun. Az angyalok birodalma mostantól a Napon keresztül nyílik meg számunkra. A külső rendet követően eljön az ideje a szemmel nem látható, belső világok rendezésének is.
A Merkúr továbbra is a Mérlegben járva, az égi igazságok megértését segíti, beavatást hozva a múlt titkaiba. Emberi kapcsolatainkban mindig a Szeretet a legfőbb mérce, ezt egyre inkább megérthetjük.
A Vénusz még az Antares hatókörében jár, a Skorpió és a Kígyótartó misztikus átfedésénél, a női gyógyító varázserőt és az érzelmi kapcsolódások gyógyulását, átalakítását segíti.
A Jupiter az Ikrek csillagkép fejéhez, és annak legfényesebb csillagához, a Castorhoz közelít. Egyre jobban megérthetjük a kettősségeket, a jó és a rossz harcát, amelyben ideje a választott oldalra állnunk. A kettősség ismerete a hétköznapi életünkben is egyre mélyülő bölcsességet biztosít. Túl a különbözőségeken, a hit, a bizalom, az igaz és tiszta szeretet kapcsol össze mind-egy-ő-nket.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hiteles kapcsolatban önmagammal és másokkal

A tobozmirigy aktiválása fizikai és spirituális módszerekkel