Október 23. szerda – Tejút-beavatások, felemelő érzelmek –


Az érzések, az érzelmek áradása van jelen ezekben a napokban, amelyet ez a békés szerdai nap csak megerősít. A Tejúton járó Hold és Vénusz, a Nap átlépése a Skorpió jegyébe, mind a látható külsőségeken túli, belső, érzelmi-lelki tartalom felé terelik szívünket.
A forradalom és áldozatainak ünnepe, a felszabadulás és áldozathozatal minőségével évről évre gyűrűzik tovább, és ma is érezhető, az egyéni sorsokban, és nagyobb ívekben is.
A Hold ma az Ikrek zodiákus jegyében jár, és a Tejútra lép, a Nimród csillagkép alatt. Álmaink üzenetében is megjelenhet, hogy együttáll Nimród Eridanus folyóra lépő lábával, melyet a Rigel csillag jelöl, és a spirituális útra lépést, a próbák és változások útjának kezdetét jelenti.
11 óra környékén elhalad Nimród első vállánál, a Bellatrix csillag alatt, amely a harcosnő erejét képviseli, és a megtartás felvállalását. Nimród övét pedig 13 és 18:30 között érinti a Hold, ez már a tökéletes egyensúly ideje, amikor egyszerre tudunk jelen lenni a felső és alsó világoknak (érdemes figyelni pl. hogy megjelenik-e maga az öv, mint tárgy, szimbólum, a valóságban is?).
Nimród energiáiban úszva, a Hold által most az önlegyőzés és a felfényesítés energiát kapjuk. Mindazt, aminek fénye már megkopott, újra fényessé varázsolhatjuk, legyen akár belső minőség, akár érzés, kapcsolat, szellemi működés, vagy bármi, ami sötétbe került a múltban.
A Nap már a reggeli órákban a Skorpió jegyébe lép a Zodiákus körön. Ideje elindulnunk befelé, a lélek világa felé. Ne kívül keresgéljük most már a válaszokat, hanem belül, saját magunkban! Rálátásunk nyílhat a mélyen rejlő, felszín alatti, láthatatlan, spirituális világokra, és cselekvően elindíthatunk minőségi változásokat is életünkben.
A Vénusz szintén a Tejúton jár, és érzelmi beavatásokkal, mélyülő érzelmekkel, gyógyító erőkkel lát el mindannyiunkat. Már az Oltár csillagzat felett halad, így érezhetővé válik, hogy társunkért, szerelmesünkért, olykor áldozatot kell hoznunk. Ez bármilyen emberi kapcsolatban megjelenhet, de akár művészi tevékenységeinkben is.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hiteles kapcsolatban önmagammal és másokkal

A tobozmirigy aktiválása fizikai és spirituális módszerekkel