Október 25. péntek – Az igazság és a tiszta érzelmek felkutatása –


A mai napon érezhetővé, érzékelhetővé válik az igazság, legyen szó az élet bármely területéről. Ez a nap hozhat megkönnyebbülést, elfogadást és megbocsátást, és ma érdemes a számunkra fontos beszélgetéseket is megejteni.
A Hold ma a múlt és az eredet titkait kutató Rák jegyében jár, erős érzelmi töltéssel, és az otthon, a család is hangsúlyos szerepet kap. Otthon lehet a Belső Templom is, így ma különös jelentőséggel bírnak a lelki élményeink – figyeljünk arra, hol, milyen helyzetben érzi jól magát, és varázsolódik el a szívünk? Hol és miben érzi otthon magát a lelkünk?
A Rák jegy, egyben az Ikrek csillagkép alatt járó Hold ma együttáll a Lilith-tel (délután), majd a Jupiterrel (késő este), és e hármas kapcsolódás a felemelkedés és tűz aspektusában (trigonban) áll a Skorpió alatt járó Szaturnusszal (reggel), és Merkúrral (délután).
Álmaink idején, és a hajnali – kora reggeli órákban, egy emelő erő segít áttörni falainkat, ráébredni a valódi értékekre és a valóban életképes dolgokra. A kora déli órákban ez segít a megoldásokhoz is.
A nap folyamán, különösen a délutáni órákban és este is, érdemes ráérezni arra, mikor jön el az ideje elmondani, kimondani valami fontosat! Bármilyen beszélgetést folytatunk, vállaljuk fel igazunkat, igaz érzéseinket! Meglehet, már sokszor tapasztaltuk, vagy éppen most is, hogy a tömeg birkaként rohan a hangos kolompszó irányába – ám a bölcsesség és az igazság halkan jár, a szív szava csak a csendben hallható... 
Ha ledöntjük a szellemi-kommunikációs korlátokat, és nyitunk, azzal nem csak minőségi átalakulást érhetünk el, de az érzelmi-lelki emelkedést és a tisztaság felé való emelkedést is. Tiszta-tisztességes utat járni a mai világban nagy feladat, de ehhez minden erőt megkapunk!
Az Oroszlán csillagkép alatt járó Mars továbbra is segíti az életünk és ösztönvilágunk uralását – az Oroszlán a Hydrán tapos – és a Szextáns csillagzat által a belső erők uralását, felemelését. A Szextáns a gyógyítás eszköze is, amely mindenkinél személyes dolog, tárgy vagy képesség – mindezt most a marsikus, tüzes, férfias, erőteljes, kitörő energiákon, vágyakon keresztül tudjuk működtetni. Vágyainkat, akaratunkat, erőteljes szeretetünket tudjuk beleadni eszközeinkbe és képességeinkbe, hogy önmagunkat és társainkat gyógyítsuk és emeljük!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hiteles kapcsolatban önmagammal és másokkal

A tobozmirigy aktiválása fizikai és spirituális módszerekkel