Október 29. kedd – Szeretetünnep - Lelkierő a merüléshez –


Ha az utóbbi időszak érzelmi beavatásaiban megtaláltuk önmagunkat és megértettük a lényegi működéseket, most szinte ajándékként élhetjük meg az érzelmek áramlását. Ha viszont még nem vagyunk kinn a mély vízből, akkor is könnyebbülés jöhet, amennyiben a Szeretetet tesszük mindenek elé, a legelső helyre!
A Hold ma a Szűz jegyben és az Oroszlán csillagképben halad, annak mellkasát, teste első felét érinti, így ösztöneink, érzelmi életünk uralása időszerű. A hajnali órákban halad el a Regulus csillag alatt, amely az Oroszlán szíve, és a Feltétlen Szeretet sugárzását jeleníti meg! Álmaink során érezhetővé válik, ki az, aki igaz, önzetlen szeretetettel táplálja, (szer)eteti lelkünket, vagy ki és mi az, akit, vagy amit mi magunk szeretünk? Nem csak személy lehet, szer-elemmel viseltethetünk egy tevékenység, vagy bármely más dolog iránt is – maga az élet szeretete is megjelenhet. Mindenesetre most a Szeretet feltétlensége a hangsúlyos, és álmaink során végbemenő élmények, a kapott üzenetek is segítik a szívünk kitárásának ezen módját, hogy kapcsolódásaink szabadabbá váljanak.
A Nap az Angyal csillagai alatt jár, a Merkúr pedig ma hátráló mozgásban kilép a Mérleg csillagképből és az Angyal felé veszi ő maga is az irányt. A Merkúr által kapott beavatások, már megértett emberi működések, segítségünkre lesznek ezentúl, hogy angyali minőséget és tisztaságot teremtsünk önmagunkban és kapcsolatainkban. Az elmúlt időszakban kapott üzenetek által visszatérünk a belső, lelki rend megalkotásához.
Az érzékeny Hold ma este együttáll az energikus Marssal, de már napközben szembekerülnek a Neptunusz és a Chiron együttállásával. Két egymást kiteljesítő, egymás által teljességet alkotó energia, elv jelenik meg. Mindez megjelenhet ugyan belső feszültségben is, de csak addig, amíg meg nem találjuk magunkban az egyensúly kulcsát. Mindenképpen személyre szabott működésekről van szó, most nem az számít, hogy mások mit mondanak! Az egyik oldalon a feltétlenül is tápláló Szeretet-sugárzás (Oroszlán) jelenik meg, a másikon pedig a tisztulás és megváltás lehetősége (Vízöntő). Régről cipelt sérüléseket gyógyíthatunk, ha önként áldozzuk fel az egót építő, sértett, önző, kisajátító részeinket. A Szeretetben való kapcsolódás az egyetlen, ami megmenthet attól, hogy belevesszünk saját árnyékainkba – legyen szó bármilyen emberi kapcsolódásról.
Lehetnek köztünk olyanok is, akiknek érdemes visszanézniük a múltba, és meglátni, hol vádolják még most is a régi társaikat, és megérteni, hogy a sebet valójában önmaguknak okozták, maguk is tudják begyógyítani! Magunkban mélyre merülni félelmetes lehet, hiszen e saját szemünk elől is elrejtett sebeinkkel szembesülünk - de a most beütő erők erre késztetnek, a Szeretet is ezzel együtt beáramlik, és itt a gyógyulás lehetősége!
Szintén az esti órákban egzakt a Merkúr és a Szaturnusz együttállása is – ideje a lényegi információk átadásának, kimondásának, leírásának, kinyilvánításának! Nem baj, ha félünk, vagy hibázunk, de ideje van a fejlődésnek. Ne halogassuk tovább – inkább tegyük oda magunkat, és kerek perec, mondjuk ki! Ideje hangot adni a szenvedélyeinknek – de nem a szúrós, megbántó módon, hanem önmagunkat is legyőzve, szeretve, nyíltan, egyenesen, a szívünket kitárva!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hiteles kapcsolatban önmagammal és másokkal

A tobozmirigy aktiválása fizikai és spirituális módszerekkel