Október 31. csütörtök - Erő és Hatalom - ...de önmagunk felett.


Olyan radikális, erőteljes élményekkel gazdagodunk most, amelyek megkívánják az önuralmat és az elménk feletti hatalmat. Az indulatoknak érdemes megfelelő levezetést találni, a másik ember támadása helyett ön-magunkban takarítgatni, a mélységekből pedig a radikális tisztázás és megértés által kiemelkedni! Jó reggelt kívánnak égi testvéreink, és kíméletlenül elénk teszik mindazt, ami áttörést hoz az eddigi sivár, unalmas, szerencsétlen, alig vegetáló életekbe!
A mai napon ne csodálkozzunk, ha a plafonig pörgetnek fel az események, esetleg szélsőséges, de mindenképpen feltüzelő helyzetekkel találkozunk!
Amellett, hogy elsején újra egzakt az Uránusz és a Plútó teremtő fényszöge (radikális letisztulás, levágás általi újjászületés), az Oroszlán csillagkép alatt járó Mars is bekapcsolódik most a folyamatba, és ma kora délben, emelkedésre és átalakításra inspiráló fényszöggel egészíti ki őket egy nagy háromszöggé.
A Mars által az önuralom erényét kapjuk, az Uránusz által a karma tisztításának lehetőségét, a múlt kötéseinek levágásának esélyét, a Plútó által lényegi tanításokat és a nagy átalakulás lehetőségét, amely magasabb életminőségbe emel, ha engedjük!
A Hold ugyanakkor a Szűz múltból elrugaszkodó részénél jár, így ideje ellépni a múlt árnyaitól, hiszen nincsenek már többé, és rendezni a helyzetet. A Szűz alatt a Serleg csillagképből merít erőt a Hold, általa válik érezhetővé a lélek örök létezése, a lelki társak erős szövetsége, az ősi tudás áramlása.
A Vénusz továbbra is a Skorpió fullánkjánál jár, segítve minden halálra ítélt érzelmi minőség elmúlását.
A Jupiter az Ikrek fejénél, egyre inkább segíti az eddig megtapasztalt különböző igazságok végleges megértését és tudatosodását. Az anyagon, a múlandón felülemelkedve, az örök értékek működtetésére tanít.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hiteles kapcsolatban önmagammal és másokkal

A tobozmirigy aktiválása fizikai és spirituális módszerekkel