A tudás felszabadít – Itt a vége a halogatásnak!

Amit eddig csak tologattunk magunk előtt, azt ideje egyértelműen meglépni. Bármi, amivel vártunk, ideje haladni és dolgozni. csak

Bármilyen újítást terveztünk életünkben, most ideje megszabadulni a félelmektől, melyek csak gátolták azt, hogy életünket forradalmasítva, magasabb szintre léphessünk.


A Bakból a Vízöntőbe lépő Hold ma rásegít a tisztító folyamatokra és eddigi önkorlátozásainkból kiszabadulhatunk. Történik ez elsősorban belső szinteken, szellemileg. Mint a nyitott kalitkában csücsülő kismadár – egyszerűen megértjük, hogy a rácsokat csupán elképzeltük, valójában nem is léteznek, ha szárnyalni akarunk, egyszerűen felreppenhetünk és irány a végtelen! Ezt a felszárnyalást és emelkedést segíti a Hold mögött ragyogó Turul csillagkép is.



A szellem forradalma, a felszabadító megértések, eszmélések ideje ez. Egyszerűen megkapjuk a válaszokat, teljes egészében megérthetjük, mi történik, honnan indult, hova vezet, mi a célja. Tudást kapunk, ami azt jelenti, hogy megértjük a világ és az ember működését, sugallatok ugranak be, amelyek előre segítenek a fejlődésben és ezek tudatában a saját kis hétköznapi életünket tisztán látjuk, irányítani tudjuk, vagy egyszerűen csak hagyni, hogy a folyamatok működjenek.

Aki sötétben látta jövőjét, az rájöhet: fényesebb és szebb, mint hitte volna! Aki a múlt emlékeit szorongatva elfordult a jelen áldásaitól, az leteheti a terheket és megnyílik számára a kapu, mely eddig zárva volt. Aki bárkire is neheztelt, most felszabadíthatja magát e kötelék alól. Mind az álmok, mind a történések segítik a függések, félelmek, sérelmek és blokkok elengedését, feloldását.

Meglepetésekre folyamatosan számíthatunk, ezek is a tisztulás és a kapunyitás elősegítői. A történések egyik lényegi üzenete, hogy az eddig magunkra vett, korlátozó eszméktől megszabadulva, az emberi kreativitás, zsenialitás és öröm működni tudjon. A másik – és ezzel szorosan összefüggő – lehetőség, hogy az eleve magunkkal hozott, már bennünk élő képességeket, igényeket, vágyakat végre megéljük.

Forrás: Astronet

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hiteles kapcsolatban önmagammal és másokkal

A tobozmirigy aktiválása fizikai és spirituális módszerekkel