Louise L Hay Éld az életed

Itt az ideje a változásnak...  Jó néhány hete a "világi munkámban" akadályokat gördítettek elém. Vacakolt a gépem, aztán  meg is adta magát teljesen, kék halál, így mondta az informatikus. Újratelepítés, majd kezdődik minden újra... Érdekes. Majd végképp megadja magát újra a gép, alkatrész cserék, újratelepítés és már 2. napja nem tudok dolgozni a gépen, mert az a rész, mely a "világi dolgaimhoz" kötött el van zárva előlem, a gép nem látja, nem nyitja meg, stb...  Gondoltam, hogy ez nem véletlen. Tegnap kaptam egy telefonhívást, ahol egy elhivatottságot igénylő segítői munka miatt gondoltam rám,  éppen akkor amikor a reggeli kutyus séta közben megérzéseim voltak és a hívás ezt támasztotta alá. 
aztán újra gép elé ültem, ismét nem működtek azok a programok melyekkel dolgoznom kellett volna. Na mondom, ez nem véletlen, ilyen véletlen nincs. Akkor most más a dolgom. Felmentem a Facebookra és ott volt az egyik ismerősöm, akivel érdekes információkat osztottam meg, és ő is velem. "Véletlenül" hozzám került egy Youtube link az erőszakmentes kommunikációval kapcsolatban, aminek örültem is hiszen nagyon hasznos ezt még a tanulmányaimból tudom. 

Aztán mivel  gépem továbbra sem működött ezért az érzésemre hellgattam, mely azt súgta menjek a Youtube-ra, azt gondoltam az erőszakmentes kommunikáció miatt - magamban még évelődtem is, hiszen én ezt tanultam, minek...  biztos jó lesz ismétlésnek, gondoltam és aztán felléptem az oldalra. A link le volt mentve, bemásoltam, hogy elkezdem nézni és nem tudom mi történt megnyitottam egy másik ablakot is és amire rákattintottam az ez a film volt, hogy hogyan került oda, nem tudom, megdöbbentő volt az egész! Azt hittem nem hiszek a szememnek. Aztán a megérzésem azt súgta nézd meg, valami információ van a filmben számodra (pedig ezt a filmet is láttam már régebben) most lehetséges más üzenetet is képes vagyok megérteni belőle... 

Gondoltam  megosztom ezt Veletek, lehetséges, hogy valaki másnak is épp erre van szüksége:Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hiteles kapcsolatban önmagammal és másokkal

Frekvenciák