Keresed a boldogságot?

Vágysz a boldogságra? Vágysz a belső békére, a harmóniára, arra, hogy azt érezd a belső örömtől duzzadsz és szinte "madarat lehet veled fogatni", egyszerűen sugárzik lényedről a szeretet a belső béke, harmónia, az, hogy igazán boldog vagy, ami belülről... a lelkedből árad. Aztán alakítja a külső világodat is, mivel, ami belül, az van kívül... egy boldog, kiegyensúlyozott ember más döntéseket, más cselekvéseket indít ki a világba, mert ő már egy "másik szemüvegen át nézi a világot" a belső harmónia, a szeret vezérli és nem a legyőzni akarás, nem a tömény EGO. Nyilván így más a következmény, más végeredmény is születik... így alakíthatod a saját világodat, a saját sorsodat, a hatalmadban áll! Tedd meg, cselekedj!

Az őszinte igazság az, hogy sok minden szükséges ahhoz, hogy ezt az állapotot tartósan elérjük és folyamatosan fenntartsuk, mivel a szocializációnk sajnos úgy került kialakításra, ami nem éppen ezt a célt támogatta - hogy a belülről jövő boldogság állapotában leledzünk és szabadok legyünk - . Így aztán, aki szenved, nem érzi jól magát a bőrében, az keres, kutat amíg megtalálja az utat az igazi boldogság forrásához (önmagához). 

Ha ezen a 9 dolgon elgondolkozol és ezeket másként csinálod mint eddig, már nagyon sokat tettél és léptél előre a belső békéhez vezető úton..

Ezt akár le is tudod innen tölteni, kinyomtatni és oda feltenni, ahol sokat tartózkodsz, hogy minél többször lásd és emlékeztesd önmagad, amikor másként cselekednél... 


Erről a 9 feladandó dologról, dologgal kapcsolatban a "gyökérpontjaival" kapcsolatban egy sorozatban, következő anyagrészben bővebb kifejtéssel várlak ... 
Viszlát 03.22-én az első résszel: Kételkedés önmagadban.  
  • Hogyan ismerheted fel
  • Milyen megnyilvánulásai vannak
  • Milyen hatásai
  • Hogyan tudsz előre lépni, ha ezt észleled  önmagadon, stb... 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hiteles kapcsolatban önmagammal és másokkal

A tobozmirigy aktiválása fizikai és spirituális módszerekkel