Kreatív foglalkozás

Kreatív workshop
2022.03.20.
A foglalkozáson megismerkedsz az örömteli alkotás, a 
festés, színezés felemelő folyamatával, hogyan hatnak rád a különböző színek és az általad használt színek jelentőségével. A  foglalkozásra nem kell magaddal hoznod semmit, az eszközök és az anyagok biztosítva vannak a helyszínen.  A foglalkozáson választhatsz a képek, minták közül...

Alkotásod tükrözi az akkori belső világodat is. Jó hatással van önbizalmad és önértékelésed területén, bármikor ránézel művedre később, megerősítést kapsz kreatív énedről. Megemlítem a relaxációs hatást is, hiszen a használt formát és a színeket, teljesen intuitív módon választod ki, melyek munka közben hatnak rád, belülről formálnak, erősítenek. 

Miközben játékosan dolgozunk a saját alkotásunkon, közben beszélgetünk is.  Ismerkedsz az anyaggal, különböző technikákkal, a színek és a formák világával. A közös foglalkozás végeztével hazaviheted az általad elkészített képet.

Szeretnéd magad jól érezni, egy élménydús napot átélni, jobban megismerni, kifejezni a kreatív éned? 
Akkor itt a helyed, jelentkezz még ma!

Foglalkozás időtartama: 09:30-16:00 óra között
Létszám: max. 5 fő 
Ha szeretnél részt venni mielőbb foglald a helyed, amint a jelentkezések száma elérni az 5 főt, már csak a következő (néhány hónap múlva induló eseményre tudsz bekapcsolódni) 


Tapasztald meg az alkotás felemelő érzését!
Kattints a képre és jelentkezz!
Részvételhez előzetes jelentkezés szükségesKép forrása: Astronet.hu, Pinterest.com, Photo by Nick Collins on Unsplash

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A tobozmirigy aktiválása fizikai és spirituális módszerekkel

Hiteles kapcsolatban önmagammal és másokkal