Kreatív meditáció

Mandalafestés 
A kreatív meditáció

Időpontja: 2019. 04.27. 10:00-13:00

A kreatív foglalkozás 3 óra időtartamú 

A foglalkozásra maximum 5 főt tudunk fogadni!

Az alkotó foglakozás, a belső feszültség megszüntetése, a relaxálás, a kreatív meditáció egyik legélvezetesebb és egyik leghatékonyabb formája.  Miközben valódi éned kifejezésre juttatod az alkotás öröme által belső gátjaid felszabadulnak és közben a benned lévő szorongás feloldódik. 


A festő foglalkozás elsődleges célja az, hogy megismerkedj az örömteli alkotással, mint az egyik legkreatívabb, lazító meditációs technikával.

A festés, színezés vagy bármilyen kreatív alkotás kiváló eszköze a valódi jelenlét megtapasztalásának. A belső csend óhatatlanul kibontakozik benned, mivel figyelmedet a most-ra irányítod, nem a múltban kószál az elméd, és nem is a jövőbe mereng. Minden pillanatban az adott mozdulatnak szenteled figyelmed, mely által tested ellazul, relaxált állapotba kerülsz, elméd kikapcsol, a mindennapos zakatolás megszűnik... és szervezetedben boldogsághormon szabadul fel.


Felfedezheted önmagadban a "művészt", megismerkedhetsz a festés, színezés örömteli folyamatával. Elhozhatod a kedvenc mandaládat, kedvenc motívumodat vagy választhatsz az itteniek közül. Megtanulunk kontúrozni és a selyemfesték használatát. 

Alkotásod, végeredménye tükrözi jelenlegi belső világodat, igazi és valóságos szépségedet. Kiváló terápiás hatása van az önbizalom és önértékelés terén, bármikor ránézel művedre később, megerősítést kapsz saját belső csodádról. Megemlítem a színterápiás hatását is, hiszen a használt színeket, teljesen intuitív módon választod ki, melyek már munka közben hatnak rád. Felettes Éned pontosan tudja, mi kell neked, figyelj rá…
Közben beszélgetünk, észrevétlenül és játékosan dolgozunk saját megoldandó feladatainkon. Miközben ismerkedsz az anyaggal és a különböző technikákkal, a színek és a formák világával, elkezded használni a jobb agyféltekédet, és mellékhatásként kreatívabbá, kifejezőbbé, örömtelibbé, felszabadultabbá válsz. A közös foglalkozás végeztével hazaviheted az általad elkészített képet.

A foglalkozásra nem kell magaddal hoznod semmit, az eszközök és az anyagok biztosítva vannak. 

Honorárium: 8000 Ft

Jelentkezem >>


Kép forrása: Astronet.hu

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Meridiánok - csakrák

A szervóra

Lényünk energetikai rendszere - Az aura