Kreatív foglalkozások

Mandalafestés - színezés
Hogyan hatnak rád a különböző színek 


Megismerkedsz az örömteli alkotással, a festés, színezés felemelő folyamatával és  a különböző színek használatának jelentőségével. Megtudhatod, milyen hatást vált ki adott szín belőled, megismered a mögöttes jelentést és megérted miért éppen azt az adott színt választottad ki...  mit is akar az üzenni neked arra a napra.  A  foglalkozásra nem kell magaddal hoznod semmit, az eszközök és az anyagok biztosítva vannak.  Olyan mandalák közül választhatsz, melyeknél a formák is üzenetet hordoznak magukban és az általad kiválasztott mandala egy számodra fontos üzenetet juttat el hozzád.

Alkotásod, végeredménye tükrözi jelenlegi belső világodat. Jó hatása van az önbizalom és önértékelés terén is, bármikor ránézel művedre később, megerősítést kapsz saját belső csodádról, kreatív énedről. Megemlítem a meditációs, relaxációs hatását is, hiszen a használt színeket, teljesen intuitív módon választod ki, melyek már munka közben hatnak rád. 

Miközben játékosan dolgozunk a saját alkotásunkon, közben beszélgetünk is.  Ismerkedsz az anyaggal, különböző technikákkal, a színek és a formák világával. A közös foglalkozás végeztével hazaviheted az általad elkészített képet.

Ha szeretnéd magad jól érezni, megérteni mit üzennek az adott színek és formák, szeretnéd kifejezni kreatív éned, akkor itt a helyed!
Foglalkozás időtartama: 10:00-16:00 között
Létszám: 5 -6 fő
Hozzájárulás: 5.000 Ft


Tapasztald meg az alkotás felemelő érzését!
Részvételhez előzetes jelentkezés szükségesKép forrása: Astronet.hu, Pinterest.com

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Fél-elem

SZEMÉLYISÉGTESZT...

A szervóra