Kreatív workshop

Hogyan hatnak lelkedre a különböző színek 
Mandalafestés - színezés
Időpontja: 2019. 06.29. 10-15 óra között
Részvételhez előzetes jelentkezés szükséges

Megismerkedsz az örömteli alkotással, a festés, színezés felemelő folyamatával és  a különböző színek használatának jelentőségével. Megtudhatod, milyen hatást vált ki adott szín belőled, megismered a mögöttes jelentést és megérted miért éppen azt az adott színt választottad ki...  mit is akar az üzenni neked arra a napra.  A workshopra nem kell magaddal hoznod semmit, az eszközök és az anyagok biztosítva vannak.  Olyan mandalák közül választhatsz, melyeknél a formák is üzenetet hordoznak magukban és az általad kiválasztott mandala egy számodra fontos üzenetet juttat el hozzád.

Alkotásod, végeredménye tükrözi jelenlegi belső világodat. Kiváló terápiás hatása van az önbizalom és önértékelés terén is, bármikor ránézel művedre később, megerősítést kapsz saját belső csodádról, kreatív énedről. Megemlítem a meditációs, relaxációs és színterápiás hatását is, hiszen a használt színeket, teljesen intuitív módon választod ki, melyek már munka közben hatnak rád. Felettes Éned pontosan tudja, mi kell neked, figyelj rá…

Miközben játékosan dolgozunk a saját alkotásunkon, közben beszélgetünk is.  Ismerkedsz az anyaggal, különböző technikákkal, a színek és a formák világával. A közös foglalkozás végeztével hazaviheted az általad elkészített képet.

Ha szeretnéd magad jól érezni, megérteni mit üzennek az adott színek és formák, szeretnéd kifejezni kreatív éned, akkor itt a helyed! 
Hozzájárulás: 5.000 Ft

Milyen csodás, örömteli kaland vár még rád ezen a napon? 
Tapasztald meg te is, gyere jelentkezz!Kép forrása: Astronet.hu, Pinterest.com

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A szervóra

Meridiánok - csakrák

Fél-elem