Rólam


Egy nagyon hideg téli estén láttam meg a "napvilágot".  Életem történései felkészítettek és folyamatosan  felkészítenek arra, hogy életfeladatom teljesítéséhez  szükséges képességek és készségek kifejlődhessenek bennem. Kifejlődhessen bennem az alázat is és a hitem  megerősödjön. Amialatt ez történik, mindezt sokszor fájdalmasnak és nehéz élethelyzetként élem / éljük meg, azonban ezek azok,  amelyek formálnak,  csiszolnak, megerősítenek, jobbá tesznek a tegnapi  önmagamnál / önmagadnál. Minden nehéz,  problémás  élethelyezet egyben kincseket is rejt  magában - minden egyes megtapasztalási / tanulási helyzetből, folyamatból - kijöve az áldásokat, a helyzetből adódó gyümölcsöket is vihetem / viheted   magammal / magaddal életemben /életedben. Amit persze a legtöbbször nem azonnal láttam - főként nem a folyamat elején -  ezeket csak később ismertem fel, miután egyre többször mutatkoztak meg az életemben és akkor, a végén mindig azt mondtam: ...mégis csak minden jó volt úgy, ahogy az megtörtént... ezt, meg ezt tanulhattam meg ebből, ezáltal a történés által és közben erősített is, hála érte. 


Életemben és a te életedben is, minden, ami történik veled, nem a véletlen műve. Lehet, hogy ma nem érted, de egy napon, amikor a legkevésbé számítasz rá, az élet megadja az összes választ. Istennek van egy csodálatos terve a te életedre nézve is, akkor is, ha most ezt még nem látod, nem ismered fel vagy éppen még nem érted. Minden érted és semmi sem ellened történik, persze azt is tudom, főképp az "út elején," ezt hallva csak üres frázisnak tűnhet számodra és van, hogy néha még haragszik is az ember fia, lánya emiatt a kijelentés miatt...  ahogy gyűlnek az élettapasztalok, sok minden a helyére kerül, megértéssé szelidül minden és ekkor a megélt nehézségek életed áldásaivá tudnak válni.

A pozitív érzelmek ( - szeretet, figyelem, odafigyelés - ) jobban gyógyítanak, mint bármilyen csodacseppek. (...) Bebizonyosodott, hogy a betegségek mögött szellemi erő is van: gyűlölet, harag, keserűség. Betegek, mert hiányzik belőlük a derű és a szeretet gyógyító ereje.
Gyökössy Endre 

Életed folyamán eljutsz oda, hogy megtanuld, ráébredj mi is az igazi lényeg, hogy ha valamit csinálsz, azt tedd szívvel-lélekkel. „E renden belül kell (kellene) mindenkinek minél előbb megtudnia, mi az ő RENDeltetése.
Gyökössy Endre: Akarsz-e meggyógyulni 99. oldal

Áldással, Lia

Az értesítő előnyeit ajánlom, ha…

1.  A legfrissebb hírekről, újdonságokról szeretnél tudni
2. Ha mélyebben érdekel a spiritualitás
3. Az önfejlesztésed iránt elkötelezett vagy

4. További kapcsolódó írásokról és anyagokról szeretnél értesülni... és mindezt kényelmes, ingyenes módon tennéd meg, akkor rendszertelen-rendszertelenséggel küldöm az aktualitásokat 
Ha szívesen kipróbálnád a hírlevél értesítőt kérlek, kattints a LINKRE és töltsd ki az igénylő űrlapot!
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hiteles kapcsolatban önmagammal és másokkal

Frekvenciák